Не му се връзвай.Отмини това като шега,защото вие момичетата понякога много се връзвате на тея неща и има:"Ох колко съм дебела как трябва да отслабна".Има си пълни момичета,на който обаче изобщо не им пука.Едно момиче така преди:"Ех колко съм дебела леле,сега съм 47 кила трябва да стана 42".Да ти кажа тия 47 кила си и отиваха перфекно даже беше и малко слабичка.Не се заблуждавайте,защото все пак анорексията е много по-често явление при жените отколкото при мъжете и тя е на психологична основа.За тоя ръст,тия килограми са си екстра.Вярно че съм момче ама ти ме изкара някакъв егати и дебелият.Аз съм около 172-173 см и съм около 65 кг.Бил съм и 55(не по-моя воля) и 70(напълно по-моя воля,въпреки че ме подбъзикваха малко роднините че съм опънал шкембето).Такаче да ти влиза през едното ухо и да ти излиза през другото.Дори и аз съм бил свидетел,когато преди някои съученик(особено от по-разговорливите,който не искат да се получава тишина)каже на няоя съученичка:Леле колко си дебела.Ти какво ядеш бе",ама това разбира се е да се запълни времето макар че от време навреме са го приемали насериозно.Аз затова такива бъзици не правя.Предпочитам да кажа две думи на кръст за един час ама да ги кажа на място осмислени преди това.А не така да си говоря всякакви простотии,които съм измислил на момента и след това да има обидени и да съм виновен после.Все пак не съм от тия хора,които могат да замажат положението все едно нищо не е било.Виждал съм го лично с очите си многократно.