- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми,че съм напълняла :X
Първоначално написано от BlindedAngel
Малеее ти нормален ли си?Като те гледам на снимката въобще не си първа прелест!И тва че ти харесваш клъощави,не означава че другите момичета не са красиви!!!Според ръста,са килограмите!Ако момичето е по-високо ,следователно повече ще тежи!По принцип мъжете харесват жени,които да имат какво да хванат,а не анорексички!!!Ето защо
заради някои като теб толкова много момичета страдат от анорексия!!!!Тъпите мъже им казват да отслабнат и те си внувашат ,че са дебели,спират да се хранят ,пада им самочувствието,не могат да приемат храна,повръщат ако хапнат нещо повече!Няма да обяснявам какви още последици имат тези диети и всякакъв отказ от храна!!! То се е слувало на много момичета по света за жалост,заради такива като теб!!!....Когато някой ,който и да е каже на едно момиче да отслабне ,то той и бърка във психиката,защото повечето са много чувствителни на тази тема-хубаво тяло!!!!Жените искаме да изглеждаме перфектно за мъжа,за това някои cа готови и на невъзможното това да стане,но красотата не се крие само в тялото,голяма роля има и самото излъчване!Няма перфектни хора,както мъжете,така и жените не сме перфектни!Радвам се че не се връзвам на такива като теб и ако на мен приятеля ми каже да отслабна моментално ще го насоча към някоя по-клъощавичка мадама хаха...,но се радвам че той ме харесва такава ,защото изглеждам добре,но разбира се не съм перфектна,нито съм клъощава!!Една зряла жена определено тежи над 50 кг.,под 50 кила е още дете!!Ти също си дете,но ще ти дойде акъла!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.