Taka... Pyrvo - kakvo ti puka che si napylnqla? Takiva neshta se sluchvat i s malko usiliq otminavat. A dori i da ne otminat ti kato se chuvstvash dobre kakvo znachenie ima horskoto mnenie ? Vinagi ima nachin da si pridadesh hubav vynshen vid. Estestveno ne trqbva da praish ot muhata slon. Toi kato ti go e kazal, ne go vzimai tolkova na vytre. Nqma da mi sqdash da hlenchish, shtoto te e zasegnal, ami se izpravqsh i si prodyljavash napred.
Vtoro - BlindedAngel, ti si pylen p******. Na hora kato tebe ne trqbva da im se pozvolqva da imat mnenie po vyprosa. Ne vijdam i kak edno momiche shte trygne s teb sled kato si tolkova ogranichen... Da ti imam i principite i prostashtinata!! Izobshto se uchudvam che nqkoq e bila s teb i kakvo e namerila che da sedi s chovek s takovo mislene. Ti ako za vynshniq vid si tolkova ogranichen, predstavqm si za drugoto kak si... Ne, ne iskam da si predstavqm... Tipichen myj 2008 - gleda kusuri i se vaika. Jivota ne e Hollywood i edna jena e mnogo poveche ot ednoto perfektno tqlo... Kato se ima predvid, che perfektnostta e prosto iliuziq i nikoi ne moje dori da mechtae da e perfekten. Ideqta e da si kakyvto si i tova da ne e nedostatyk, a ednata razlika, koqto sblijava horata. Mneniq kato tezi moje da si gi spestish v bydeshte...