- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми,че съм напълняла :X
Еми искате доверие,всичко да си казвате,ама като някой ви каже нещо което не ви изнася и е голям проблем нали?! кво предпочиташ-като си напълняла да ти го каже някой си там или да ти го каже любимия човек?! Казва си мнението...
И кво повечето питате примерно "Харесват ли ти тея дънки,кажи честно" и когато момчето каже "Да" всичко е наред,но каже ли "Не" уау....ебати простака...
АминПървоначално написано от 6emet4e
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Когато питаш за мнението му естествено че искаш да ти каже честно какво мисли но при положение че не си го питала за какво да ти каже че не го кефят по тоя груб начин?Първоначално написано от 6emet4e
Е к'во е направил? Бил си е сам шута, т'ва е направил![]()
Тя примерно може и да го е питала.И все пак,да признавам че начина е малко груб(основно за панталона,за другото не виждам нещо кой знае колко нередно),но по-хубаво е да можеш да си изкажеш мнението,нали?! Особено ако примерно си с този човек от дълго време...Не те ли интересува какво смята половинката ти?!Първоначално написано от slun4ice
Не знам,може и аз да имам малко по-различни разбирания,но съм свикнала да го питам за мнението му примерно за всяка моя нова придобивка-дали ще са панталон,обувки,блуза или каквото и да било друго. Попринцип не се впечатлявам кой знае колко от хорското мнение,но от "хората" до "половинката" би трябвало да има огромна разлика,нали така!?![]()
абе тва за панталоните е тъпа изцепка наистина, но за килограмите - замисли се! не, че не са нормални за този ръст, но ако преди си била по-малко и той те вижда, че се занемаряваш и не ти пука е нормално да се подразни толкова, за да ти го каже. вярно, че далеч не е оцелил подхода, но какво толкова ще ти стане, ако се вземеш в ръце. никой не е казал да гладуваш и да ставаш анорексичка - тръгни на фитнес или да тичаш, предложи му да ходите заедно примерно.![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Първоначално написано от BlindedAngel
Малеее ти нормален ли си?Като те гледам на снимката въобще не си първа прелест!И тва че ти харесваш клъощави,не означава че другите момичета не са красиви!!!Според ръста,са килограмите!Ако момичето е по-високо ,следователно повече ще тежи!По принцип мъжете харесват жени,които да имат какво да хванат,а не анорексички!!!Ето защо
заради някои като теб толкова много момичета страдат от анорексия!!!!Тъпите мъже им казват да отслабнат и те си внувашат ,че са дебели,спират да се хранят ,пада им самочувствието,не могат да приемат храна,повръщат ако хапнат нещо повече!Няма да обяснявам какви още последици имат тези диети и всякакъв отказ от храна!!! То се е слувало на много момичета по света за жалост,заради такива като теб!!!....Когато някой ,който и да е каже на едно момиче да отслабне ,то той и бърка във психиката,защото повечето са много чувствителни на тази тема-хубаво тяло!!!!Жените искаме да изглеждаме перфектно за мъжа,за това някои cа готови и на невъзможното това да стане,но красотата не се крие само в тялото,голяма роля има и самото излъчване!Няма перфектни хора,както мъжете,така и жените не сме перфектни!Радвам се че не се връзвам на такива като теб и ако на мен приятеля ми каже да отслабна моментално ще го насоча към някоя по-клъощавичка мадама хаха...,но се радвам че той ме харесва такава ,защото изглеждам добре,но разбира се не съм перфектна,нито съм клъощава!!Една зряла жена определено тежи над 50 кг.,под 50 кила е още дете!!Ти също си дете,но ще ти дойде акъла!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
nameri mu i ti kosuri no nikoga ne mu kazvai 4e patkata mu e malka, :D ili puk mu kaje ako ne me haresvash da kusmae ili neshto takova
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Щом те мисли за дебела и не те харесва,попитай го защо е с теб и какво иска?абе дай му да се разбере,... може и да казва истината ,но дори това да е истината трябва да го каже по най-милия начин ,за да не те засегне,кви са тиа обноски....леле...+това в никакъв случай не може да се каже че си дебела,,,кг ти са нормални,но приятеля ти не е нормален
![]()
Taka... Pyrvo - kakvo ti puka che si napylnqla? Takiva neshta se sluchvat i s malko usiliq otminavat. A dori i da ne otminat ti kato se chuvstvash dobre kakvo znachenie ima horskoto mnenie ? Vinagi ima nachin da si pridadesh hubav vynshen vid. Estestveno ne trqbva da praish ot muhata slon. Toi kato ti go e kazal, ne go vzimai tolkova na vytre. Nqma da mi sqdash da hlenchish, shtoto te e zasegnal, ami se izpravqsh i si prodyljavash napred.
Vtoro - BlindedAngel, ti si pylen p******. Na hora kato tebe ne trqbva da im se pozvolqva da imat mnenie po vyprosa. Ne vijdam i kak edno momiche shte trygne s teb sled kato si tolkova ogranichen... Da ti imam i principite i prostashtinata!! Izobshto se uchudvam che nqkoq e bila s teb i kakvo e namerila che da sedi s chovek s takovo mislene. Ti ako za vynshniq vid si tolkova ogranichen, predstavqm si za drugoto kak si... Ne, ne iskam da si predstavqm... Tipichen myj 2008 - gleda kusuri i se vaika. Jivota ne e Hollywood i edna jena e mnogo poveche ot ednoto perfektno tqlo... Kato se ima predvid, che perfektnostta e prosto iliuziq i nikoi ne moje dori da mechtae da e perfekten. Ideqta e da si kakyvto si i tova da ne e nedostatyk, a ednata razlika, koqto sblijava horata. Mneniq kato tezi moje da si gi spestish v bydeshte...
В женското сърце винаги има място за още един.
Който иска да потуши страстите, като ги задоволява, той гаси огън със слама - Конфуций
като си напълняла значи си мапълнялаПървоначално написано от kvosekiorish
ако не искаш да ти го кажат не яж толкова и оди да тичаш
деа вие сте супер прости..
+1Първоначално написано от scoobydors
Мале..ебахти!Ся айде за панталона по-може да се преживее,но момче/мъж да каже на момиче/жена, че нещо е качило/а килограми..малее здрав да му е гъза да бяга на далеч!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм първа прелест и това го знам не го и отричамПървоначално написано от Sunny_stz
Но така съм си изградил подхода към различните типове момичета, че (ако искам) мога да излъжа почти всяка...Няма да раздувам за моя личен живот, защото веднага ще ме нападнете че се надувам и т.н. и надали повечето ще повярват.Приятелите ми и хората от моето обкръжение ме познават достатъчно добре така че да се занимавам тука смисал не виждам...
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ами и моят приятел е така, но честно да ти кажа след време се свиква. И ако започнеш по- лесно да ги приемаш тези неща след време ще е добре, защото ще си говорите открито и ще знаеш какво му харесва и какво не. От личен опит ти казвам, че е по- добре отколкото да е някакъв глупак и да не може да у се чуе мнението, въпреки че те разбирам и мен още ме дразнят тези неща и понякога чак ми се плаче.
Евала за отношениетоПървоначално написано от varnen4e
![]()
Еми да.. хубаво е да се постигне близост, в която нещата да са ясни и когато нкой от 2-та направи забележка другичт да осъзнава ЗАЩО всъщност го прави, за да няма недоразумения и всичко да се знае.Първоначално написано от BlindedAngel
Не можах да се изразя добре, но не мога да го обясня по- добре.
Същите са отношенията между мен и жена ми.Всичко си казваме в очите и никой нищо не крие от другия.И нещата са перфектниПървоначално написано от varnen4e
![]()
az ne razbiram kak moje da se obijda6 ot istinata?nali iska6 otkroveni otno6eniq.ako naistina si napulnqla za6to da ne ti go kaje?az se konsultiram s muja si kak izglejdam v daden moment i sum mu kazala PREDELNO QSNO,4e ne jelaq da mi svalq zvezdi samo i samo da sum dovolna.iskam da 4uvam istinata.problemi s kilata nqmam,48kg sum,no za vsi4ko svurzano s vun6niq mi vid ili haraktera iskam da e otkrit s men.takiva otno6eniq sme izgradili.vie ste malki pikli,koito iskate da 4uvate samo rozovi ne6ta,mom4etata da vi svalqt zvezdi,a ako posmeqt da spodelqt li4no mnenie-krai,poredniq muhlio!!!Poziorki!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аве кво ви е на вас бе хора... Да я мисли за дебела и да и каже че е напълняла са две различни неща! И това че и го е казал,значи ли че не я харесва?! Ако виждам че гаджето е напълняло,ще му го кажа,но това не значи че вече няма да го обичам...Първоначално написано от chokolate_girl
"Кви са тия обноски"това поне не е лицемерие...
Да,съжалявам,но истината понякога боли...
Е, к'во да му дадем ли медал с'а, че е казал на приятелката си, че е надебеляла и, че пие и друса като животно? Извинявайте, ама има къде - къде по - добри начин да я накара да се погрижи за себе си. Или к'во айде с'а да хвалим всеки мърльо, който си казва истината, като истина е силно казано, защото това е само неговата гледна точка. Приятелката ми отслабна рязко с 10 кг за да я забележи едно момче. И той я забеляза. От маса време са заедно и напоследък тя пак си качи някое килце. Аз и го казах, с идеята да и направя комплимент, защото по едно време изглеждаше като скелет, а той щеше да ме набие и спори до последно, че не е качила и грам отгоре. Искате да имате прозрачни отношения, ама ако дойде ваш'та "половина" и ви обясни, че е с вас замо, защото ви праска като животно няма пак да сте толкова навити за истината, нали?
^nqma6 nikakva vruzka s realnostta.da kaje6 na nqkogo ne6to,koeto si zabelqzal promeneno v nego i da go uprekne6 za tazi promqna sa dve korenno razli4ni ne6ta.momi4eto,otslabnalo 10kg,za da bude s mom4eto i sega sa toooolkova 6tastlivi e pulna idiotka!toi sega kato e slaba estestveno mnooogo q obi4a,a predi tova ne e iskal i da q pogledne.za kakvi gluposti i detski prevzemki govori6/
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Е, и? Предпочитам да е честен с мен. А и като ми каже нещо подобно ме мотивира да отслабна.......Не се впрягай толкова-не си дебела. Но ако пиеш много алкохол......това вече е сериозен проблем, заради който трябва да се дразни.
Иначе аз съм над 55 кила, 166 см, но не мисля, че изглеждам дебела или нещо такова. Да, не съм кльощава, но аз вече не съм и момиченце. Откакто ходя с приятеля си съм качила 5-6 кила, които просто не мога да сваля. Това е промяна в конструкцията, мазнини около корем, които ме подготвят за бременност и прочие, по-широк таз.........и какво от това? Изглеждам си добре, а в сравнение с колежките ми съм най-млада и най-слаба. Такива изказвания, че над 50 кила не става, може да ги каже само комплексиран човек. Да не говорим, че моят приятел идея си няма колко точно тежа.......вижда как изглеждам и толкова. Мускулите тежат повече от мазнините все пак, а костите при различните хора са различно плътни.....Била съм 46 кг когато бях на 19 и бях ужасно отвратителна-изпита, кльощава, без бюст и форми......не се харесвам така.
Да не говорим, че над 20 трудно ще има жена под 50, както над 30-под 60 кг.......жените са склонни да качват от само себе си непрекъснато.
Радвай се че ти го е казал някои близък човек отколкото някой непознат.. пък и какво се впрягаш толкова ?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.