- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми,че съм напълняла :X
Мацо какво да ти кажа аС като на моя почти всяка 2ра дума му е нещо от сорта независимо че съм отслабнала толкова че наш'те мислят че съм от болемия или анорексия болна ... от твоето телосложение точно.. на 49 килца ся се мъча да си напълнея пак :Д И въпреки всичко... не се давай това, че не знае как да се изразява и е толкова дързък говори за него а не за теб ...
Друго си е да го помолиш с усмивка да изброи 7 твои характерни черти(очаква се да са положителни) , и той да започне с " ми .. ти си най-големия инат сред познатите ми.." и продължи с "... да не говорим колко си напориста и настоятелна.." (което всъщност си е хубаво предвид това,че отстоявам позициите си и лошо предвид това, че е ставало причина за караници м/у нас) ... та стигна до 4, което ми влезна малко по-навътре (предвид това,че тази си черта няма да променя никога..) та на 4 го спрях и повече не съм искала да изброява нищичко вече около година :Д Та така .. това са ни те - пилешките мозъци ... да очакваш лебед та дори и черен.. да получиш жълта гъска ( не обичам жълто :П ) Не че те не казват така за нас, ама ...
И другото .. ако трябва на всички да се харесваме .. ехе.. 1во че щяхме да сме еднакви.. 2ро че вс щеше да е много по-скучно ... Нали ти се харесваш ... Нали панталона си си го избирала ти .. какво като не му е харесвал ... Носи си го 1 седмица постоянно на пук на него не го сваляй да видиш как ще го заобича като трябва сам да си го сваля...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....