.

Виж резултатите на анкетата: Za abort

Гласували
8. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • otgovorete

2 25,00%
  • otgovor

6 75,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Abort!!!!!!!!!Pomosht!

Zdraveite!!!Az sym na 18god. i zapochnah da pravq sex predi 3meseca.Za sajalenie oshte v nachaloto zabremenqh i predi 1 mesec napravih abord.chuvala sym che sled abord mnogo lesno se zabremenqva,vqrno li e?Sled aborta sym go pravila 3-4 pyti s prezervativ i mnogo se pazq.Ima li opastnost?Mislq da zapochna da vzimam protivozzachatachni-Diane-35.Kak shte me posavetvate?Chakam vashite otgovori.molq pomognete mi![/b]

много по лесно от колкото можеш да си представиш !!!

chuvala sym che sled abord mnogo lesno se zabremenqva
    Tova ne vinagi e taka.Pri vseki e razli4no.Zavisi kak sa ti napravili aborta.
    Sled aborta sym go pravila 3-4 pyti s prezervativ i mnogo se pazq.Ima li opastnost?
    6tom se pazi6,nqma opastnost,a otnosno vzimaneto na protivoza4atu4ni trqbva da se posuvetva6 sus svoq ginekolog

Иди при АГ-специалист. Хапчетата са хормонални медикаменти/на такава основа/ и си имат особености, както и твоят организъм. Не случайно на опаковките пише да се консултираш с лекар. Пък и заради аборта трябва да си направиш профилактичен преглед.
    ПС: Не го вземай на шега този аборт. Много е важно да се консултираш с лекар за състоянието на матката и да направиш цитонамазка и да се установи дали има ранички.
    С бебе Иван - 13.10.2004г.
    Таралежът е птица упорита-
    без да го ритнеш не излита!

iveto ot belene
    Guest
    Za da si kupi6 hap4etata trqbva da ima6 recepta predpisana ot lekarq ina4e nqma kak. Az znam 4e sled abort e po - trudnoda se zabremenee, dori moje i da ne moje6 da rajda6 izob6to. Zatova otidi da te pregledat.

Супер фен
    Град
    sofia
    bih te posuvetvala da otide6 na ginekolog koito da ti predpi6e nai-dobrite za teb protivoza4atu4ni,
    ina4e naistina sled abort lesno se zabremenqva, i misle 4e 6 meseca sled kato si pravila, ne moje6 ili hi4 ne e preporu4itelno da pravi6 ABORT

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!

Re: Abort!!!!!!!!!Pomosht!

Цитирай Първоначално написано от martina_j
    Zdraveite!!!Az sym na 18god. i zapochnah da pravq sex predi 3meseca.Za sajalenie oshte v nachaloto zabremenqh i predi 1 mesec napravih abord.chuvala sym che sled abord mnogo lesno se zabremenqva,vqrno li e?Sled aborta sym go pravila 3-4 pyti s prezervativ i mnogo se pazq.Ima li opastnost?Mislq da zapochna da vzimam protivozzachatachni-Diane-35.Kak shte me posavetvate?Chakam vashite otgovori.molq pomognete mi![/b]
    Мила, докато не се консултираш с гинеколог да ти предпише подходящите за теб противозачатъчни продължавай да го правиш с презерватив. Наистина трябва ужасно много да се пазиш, защото един втори аборт за теб може да се окаже доста фатален!

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    както казаха другите за противозачатъчните се консултирай с гинеколог за да ти предпише точните(най добрите) за твоя организам таблетки. и продължавай все така да се пазиш.= хайде със здраве
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз пък съм чувала,че когато направиш аборт при първата си бременност,после риска от спонтанен аборт при следващата бременност е по-голям...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    а да и каква е тая анкета че не я схванах нещо?
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Фен
    Град
    Където Там
    Не мислиш ли че е малко късно да се пазиш след като вече е минал гафа ..... и се пак пази се, а ако искаш да не напалнееш не почваи хапчетата ...
    А може ли малко инфо да ми дадеш кви пари ти излезе аборта да знам ако сгафя (дано да не става) колко трябва да събирам ..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    ChaO Аборт можеш да направиш за 50-100 лева.Е ако искаш има и за повече

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Фен
    Град
    Където Там
    Е точно аз няма да направя защото сам момче ама ..... дано не се налага и на приятелката ми и се пак Мерси много за инфото с тебе маи сме си нощтни птици се касно пишем
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Guest
    Аз пък съм чувала че след аборт много трудно се забременява!Ама де да знам..

tva si echoveshko da napravish abort naprimer nemoje da rodish na 13god ako si bremena nali
    sl@durcheto_11

Темата е от 2005-а година. Сега сме 2008-а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си