- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Abort!!!!!!!!!Pomosht!
Zdraveite!!!Az sym na 18god. i zapochnah da pravq sex predi 3meseca.Za sajalenie oshte v nachaloto zabremenqh i predi 1 mesec napravih abord.chuvala sym che sled abord mnogo lesno se zabremenqva,vqrno li e?Sled aborta sym go pravila 3-4 pyti s prezervativ i mnogo se pazq.Ima li opastnost?Mislq da zapochna da vzimam protivozzachatachni-Diane-35.Kak shte me posavetvate?Chakam vashite otgovori.molq pomognete mi![/b]
много по лесно от колкото можеш да си представиш !!!
Tova ne vinagi e taka.Pri vseki e razli4no.Zavisi kak sa ti napravili aborta.chuvala sym che sled abord mnogo lesno se zabremenqva6tom se pazi6,nqma opastnost,a otnosno vzimaneto na protivoza4atu4ni trqbva da se posuvetva6 sus svoq ginekologSled aborta sym go pravila 3-4 pyti s prezervativ i mnogo se pazq.Ima li opastnost?
Иди при АГ-специалист. Хапчетата са хормонални медикаменти/на такава основа/ и си имат особености, както и твоят организъм. Не случайно на опаковките пише да се консултираш с лекар. Пък и заради аборта трябва да си направиш профилактичен преглед.
ПС: Не го вземай на шега този аборт. Много е важно да се консултираш с лекар за състоянието на матката и да направиш цитонамазка и да се установи дали има ранички.
С бебе Иван - 13.10.2004г.
Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита!
Za da si kupi6 hap4etata trqbva da ima6 recepta predpisana ot lekarq ina4e nqma kak. Az znam 4e sled abort e po - trudnoda se zabremenee, dori moje i da ne moje6 da rajda6 izob6to. Zatova otidi da te pregledat.
bih te posuvetvala da otide6 na ginekolog koito da ti predpi6e nai-dobrite za teb protivoza4atu4ni,
ina4e naistina sled abort lesno se zabremenqva, i misle 4e 6 meseca sled kato si pravila, ne moje6 ili hi4 ne e preporu4itelno da pravi6 ABORT![]()
![]()
Мила, докато не се консултираш с гинеколог да ти предпише подходящите за теб противозачатъчни продължавай да го правиш с презерватив. Наистина трябва ужасно много да се пазиш, защото един втори аборт за теб може да се окаже доста фатален!Първоначално написано от martina_j
както казаха другите за противозачатъчните се консултирай с гинеколог за да ти предпише точните(най добрите) за твоя организам таблетки. и продължавай все така да се пазиш.=хайде със здраве
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Аз пък съм чувала,че когато направиш аборт при първата си бременност,после риска от спонтанен аборт при следващата бременност е по-голям...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
а да и каква е тая анкета че не я схванах нещо?
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Не мислиш ли че е малко късно да се пазиш след като вече е минал гафа ..... и се пак пази се, а ако искаш да не напалнееш не почваи хапчетата ...
А може ли малко инфо да ми дадеш кви пари ти излезе аборта да знам ако сгафя (дано да не става) колко трябва да събирам ..![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
ChaO Аборт можеш да направиш за 50-100 лева.Е ако искаш има и за повече![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Е точно аз няма да направя защото сам момче ама ..... дано не се налага и на приятелката ми и се пак Мерси много за инфото с тебе маи сме си нощтни птици се касно пишем![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Аз пък съм чувала че след аборт много трудно се забременява!Ама де да знам..![]()
tva si echoveshkoda napravish abort naprimer nemoje da rodish na 13god ako si bremena nali
![]()
sl@durcheto_11
Темата е от 2005-а година. Сега сме 2008-а.