.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

кик бокс,карате и т.н.

Здравейте!Значи искам да се запиша някакъв вид бойно изкуство!Ако може по-запознатите да ми разкажат повече за кик бокса,каратето и други видове бойни изкуства.Също така къде в Пловдив могат да се тренират и някаква информация в сайтове ако има плс мерси предварително!
    ЂrUkN! F k

Град
    Видин
    Лично аз предпочитам карете, научаваш много повече неща, но за да привикнеш да можеш да използваш повечето ти трябват години...
    Кик бокса е по практичен, но от гледна на въртрешна нагласа и философия не ти дава нищо...плюс това ако попаднеш на някой самбист примерно ще ти разбие главата...
    Ако си решил да се занимаваш сериозно - карате, ако искаш бързи разултати - кикбокс..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Лично аз предпочитам карете, научаваш много повече неща, но за да привикнеш да можеш да използваш повечето ти трябват години...
    Кик бокса е по практичен, но от гледна на въртрешна нагласа и философия не ти дава нищо...плюс това ако попаднеш на някой самбист примерно ще ти разбие главата...
    Ако си решил да се занимаваш сериозно - карате, ако искаш бързи разултати - кикбокс..
    оффф защо се изказвате неподготвени...за практичността на кик бокса и философията(доколкото тя изобщо се разглежда в бг школите) на каратето съм съгласен,но:
    1.бързи резултати няма...трябва да се стегнеш и да си скъсаш гъза от тренировки(извинявам се за цинизма),и определено работата няма да стане бързо,трябва си постоянство така че неочаквай да отидеш на 3 тренировки и да станеш машина!!!
    2.кик боксйор и самбист...какво сравнение само...тука мога да поспора мн с тебе,ама много...ако и на двамата са добро ниво немога да ти опиша кво ше му се случи на самбиста...

по-здрави!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от pitonia
    1.бързи резултати няма...трябва да се стегнеш и да си скъсаш гъза от тренировки(извинявам се за цинизма),и определено работата няма да стане бързо,трябва си постоянство така че неочаквай да отидеш на 3 тренировки и да станеш машина!!!
    Не съм казал че става на секундата, но за каратето се изисква много повече време за да можеш да го прилагаш както трябва..става въпрос за 3-5 години, като при кик бокса и година ти стига и 1-2 за дава ефект...а то без тренировки нищо не става, просто кикбокса е по изчистен и опростен, факт. ^
    For I am Winter born

кик бокс

Град
    Пловдив
    еми има някъв клуб по бойни изкуства на стадион Пловдив,но не помня какъв стил беше...

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Тотално кик бокс супер е

Или защо не моай тай (ако така се пи6е) там се нансят се доста по-силни удари от каратето

Супер фен Аватара на kosder
    Jeet Kun Do.Cупер бойно искуство.С огромна идеология!!!Това е бойното изкуство на Брус Лий по точно се казва Jun Fan Jeet Kune Do.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от pitonia
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    оффф защо се изказвате неподготвени...за практичността на кик бокса и философията(доколкото тя изобщо се разглежда в бг школите) на каратето съм съгласен,но:
    2.кик боксйор и самбист...какво сравнение само...тука мога да поспора мн с тебе,ама много...ако и на двамата са добро ниво немога да ти опиша кво ше му се случи на самбиста...

по-здрави!
    Какво ще му се случи?Да си чувал за Fedor Emelianenko-мнoгoкратен световен и европейски шампион по бойно самбо.А също така участва и в ММА боеве http://vbox7.com/play:31d2393a.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Град
    Видин
    Фьодер е голяма машинка..но е на ринг и с протектори, разликата е огромна...аз лично не съм виждал нито един добър борец в street fight-а
    For I am Winter born

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Или защо не моай тай (ако така се пи6е) там се нансят се доста по-силни удари от каратето
    zashtoto may thay e zabranen v nqkoi darjavi zashtoto tova e kato uli4en kick box predi sa obuchavali voinicite na muay thay za samozashtita no naistina e mn karvav sport nego preporachvam !!

Мега фен Аватара на teenems
    ем ддз аз тренирах киуокушин добро е чесно казано ,сега отново може да започна ,но може и да се прехвърля и към по-класически спорт- балет ,заради колената ми ,но киуокишина е добро аз свикнах и още си му знам хватките ;]
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си