- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С КоЯТ0О Хо0ДИх
Гледаите сега
Ходх с едно момиче на което можех да кажа че я обияам и то си е така но тя ме заряза защо то сам бил тап защото сам се дразнел защото нам правил проти това момиче каза че аз съм я загубил !!! кажете ми какво да правя как да постапя немога да симилирам нещата мн я очивам и сме в 1-дна компания не мога да седя и да я гледам кажете ми как да поступя към нея![]()
![]()
![]()
Олеле, изкьоравях съвсем докато прочета и асимилирам това, което си написал. Малко по-грамотно бе, момчеМи кво да правиш, нищо не можеш да направиш. Тя ако не иска да е повече с тебе, тва е. Не и обръщай внимание на приказките, че ти си я загубил, ако смяташ, че не е така
![]()
Животът е адът описан в Библията!
абе неква пикла ше ти каже, че си тъп и ти си я изгубил. аре като е отворена да духа супата! хвани си друга! ако пък толкова много я обичаш вземи поговори с нея да видиш каде кое точно я е издразнило. ама все си мисля за да те отреже така лесно тя не те обича. Ако те обичаше щеше да ти даде втори шанс... ти си знаеш, ама според мене няма смисъл. или си намери друга компания или нея махни от компанията т'ва е! ако не абстрахирай се от нея, много й здраве!
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Беше доста трудно ..докато разбера какво си написали все пак забрави я...щом те е зарязала така лесно ..не изпитва нищо към теб :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами тя ако те е обичала истински, според мене нямаше да те зареже заради тфа че си се дразнел и т.н.![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Ами щом те е зарязала значи няма смисъл да да се измъчваш и евентуално да се събирате.А че сте в една компания,ами или си останета просто приятели,апък ако това нестане просто някакси се абстрахирай от нея и най-добре я забрави и може отвреме на време да си говорите,поне да не сте враговеНямаш голям избор,щото явно тя не те харесва,апък и неискаш да се отделиш от компанията си заради нея тъй чи незнам решавай си
:P
Ох боже,това момиче не те заслужава,не се занимавай с нея,няма смисъл....вижда се че не иска да имате нищо общо
мииии добре заучената фраза " шута в Г**а и следващата "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ако я обичаш толкова много бори се за нея
![]()
ПоССтААпиии КътУУу пУсиитЬиш
нЯкоуй Дургао Чаз ПО БулГарСкИ ЕзиКК.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
Вярно, ае научи се да пишеш, а??? Кат искаш да ти четем темата поне я напиши така, че да не ослепеем после!
Или й кажи и говорете или се примири с положението...Ако те харесва сигурно ще се върне при теб![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми, правилно те е зарязала, наистина си тъп.
vaii,ako razbrah ne6otvoq krasnopis me zaslepi
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!