- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фуут Фетиш
Ами искам да попитам има ли жени, които харесват този фетиш, защото на мен лично много ми харесва, но някак си ме е срам да кажа на момиче, с което ходя, че би ми харесало да и лижа краката..![]()
Всеки си има совой виждания и предпочитания , аз не бих лизал краката на момиче просто не ме кефи...
Ей ми по време на секс почни да и лижеш краката. Ако и хареса значи няма нищо против, а ако няма никаква реакция не го прави.![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
![]()
![]()
![]()
Разни хора, разн идеали![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
loool![]()
+1Първоначално написано от scoobydors
...
Добре, да поставя така въпроса (за жените става дума): "Гадно ли ви се струва момче да ви лиже краката ?"
ами само като си го помисля ме хваща гъдел![]()
Във вените ти страх тече мракът те обгръща,вкуси ме ще видиш повече отколкото ти е нужно...
-наблюдавам те
Гъди,гъди,гъди,гъди... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от NekFoNikFo
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
На мен ми харесва.
Пич, според мен това никакъв фетиш не е...
+1Първоначално написано от NekFoNikFo
![]()
OMG fuckin' freaks
Всеки човек си има различни препочитания...аз лично не бих искала, но може приятелката ти да се възбужда от това.Първоначално написано от abcd92
НеПървоначално написано от abcd92
Стига да не е всеки път като правим секс :Ь
хахах...ако някой ми го направи ще получа страшен гъдел и най - много да изяде някой ритник в муцунатасмешна картинка
![]()
Cruel Intentions
![]()
бляд не бих лизал краката на момиче....а и незнам на колко момичета би им харесало...все едно на мен да ми ближе момиче краката дали ще ми е яко?съмнява ме...е то е същата работа
![]()
Мисля, че разлика с теб не се прави (нищо лично)... Все пак си момче, а на малко момчета им харесва да им лижат краката... Въпросът се отнася до момичетата... А да си призная, и аз харесвам този фетиш... Е, не обичам много, много да лижа краката на някое момиче, но се възбуждам много от тях, което има разлика... До сега не съм го пробвал и бих искал да го пробвам, но освен, че ме е срам да кажа на някое момиче, че искам да си "поиграя" с краката и, а и тук в България много рядко се намират момичета, които искат да си направят един прост тренинг на краката, като доставят удоволствие на някое момче... Е, може да е извън правилата на форума (за което се извинявам, ако е така), но искам само да кажа още, ако някое момиче случайно е навита да пробва -> ЛС.Първоначално написано от jad3d
Еми може, естествено... Само, че малко ще се навият...Първоначално написано от global
По-добре според мен устата да я използваш, за да стимулираш момичето, отколкото да и целуваш краката...
se6tam se za samsukvaneto na paleca koeto nikoga ne sma pozvolqvala dami se slu4iiii za6toto imam adskiiiq gadel kamoli nqkoi da mi blije krakata .ujasnooo gadeli4ka6to zvu4iiiii
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
едно не разбрах за ходилата ли става дума или за бедрата? на мен на бедрата ми харесва ама на ходилата ме е гъдел![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...