Цитирай Първоначално написано от jghgh
Какъв ще е тоя сериозен приятел, дето те опипва при всяка възможност насаме?
Виж кво, ще ти разкажа мойта история.
На 13 правих за първи път секс с един "сериозен приятел", който ме опипваше винаги когато оставахме насаме - я гърди, я дупе... Аз бях луда по него - това беше първия ми приятел и бях яко хлътнала. Обичах го и мислех връзката ни за сериозна. Той не беше плейбой и не ходеше по други момичета, но това не му пречеше да е келешче на 19. Твоя колко е голям междудругото? Ако е над 17 го махай, даже 17 ти е много...
Та, слушай сега. Първи приятел ми беше и нямах база за сравнение - не осъзнавах че връзката ни не е нормална. Радвах се че ме опипва, радвах се на простотиите му, а отстрани сигурно съм изглеждала като малка и тъпа курва. Всъщност аз просто бях много влюбено и наивно момиченце. Давах му всичко, радвах се на "жестовете" му, когато ме опипваше и т.н., защото не бях срещала нормално отношение.. После много ме боля като се разделихме и бяхме правили секс! Е, слава богу не скъсахме защото е искал да ме мине и да ме остави, то нещата при нас си бяха комплексни, но пак беше грешка че му пуснах на тоя мухльо! Той не ме заслужаваше, нито обичта ми. Та както и да е. Той просто никога не ме е възприе така сериозно както аз го възприемах. Той беше тотално загорял безмозъчник - никога не е седял с мен само за да се целуваме, за да се поразходим, да погледаме звездите...
Предполагам, че и твоя мухльо е такъв! Сигурно гледа само да те опипва и ти вече се кефиш и се чувстваш много яко.. Ама тва не е любов, да знаеш...
Ето ти още една история - това лято имах връзка с най-страхотното момче, което някога съм срещала... Сега очите ми се насълзиха, пишейки това, но ще продължа. Той не ме опипа нито веднъж, изобщо не ми е посягал, даже аз му се натисках, а него сякаш го беше "страх" да ме опипва. Такова уважение имаше към мен! Обичаше ме... Аз виждах че го възбуждам, че е целия твърд, но той така и не си позволи да ми опипва гърдите, дупето и т.н. Добре че го срещнах това момче и видях че на тва му се вика НОРМАЛНО отношение. Грозно е да видиш двойка и момчето само да опипва момичето... По принцип не е нормално. Да не говорим че е явен знак че това момче е по-заинтересовано от секса, отколкото от любовта и респективно от човека до него като личност...

Не знам при теб как са нещата.. Като цяло не е задължително да те изчука и после да те изостави, но със сигурност няма да си му никак специална. Ще си просто момиче, което го възбужда и на което иска да го "сложи" .. Е, ако искаш да си това, и то под 15...

А с онова принципно момче винаги си се разхождахме и ми казваше че съм красива и че ме обича. Седяли сме сами на тъмни места, даже съм се качвала върху него, но не ме е натискал никога. Целувал е нежно врата ми, без да слиза към гърдите (аз лятото съм с деколтета), държал си е ръцете през кръста ми, но абсурд да почне да ми стиска дупето и т.н.! С него разбрах какво е истинско отношение! Мога да описвам още и още, например че се случи през поредната нощна разходка да стане 11 и да няма автобуси до нас (и да не искам да се прибирам ) и той да ме заведе да спа у тях защото ме вижда че съм уморена и да ми каже че НЕ ИСКА ДА ПРАВИМ СЕКС, защото ме обича и защото е рано (това се случва на 1вата седмица)... И според тебе правихме ли нещо? НЕ! Цяла вечер стоя надървен, но нищо - само нежни целувки и прегърдки, нищо повече. Така и не ми посегна, защото беше ПРИНЦИПЕН!
Не знам дали си правиш труда да четеш това, но аз не те обиждам както другите (ще) го правят че си тъпа, че си курва и т.н.
Но виж, малка си. Нямаш 15. Имаш приятел който доколкото разбрах ти е от скоро. А ако пък е голям, то нещата ми изглеждат много подозрителни....

Ти се питаш дали е редно да те опипва? Щом се запитваш, вероятно не е! Не е минало много време, а той вече ти бара п*тката през дрехите... Деба, как ги бият хормоните тия момчета! ...

Пожелавам ти да изпиташ истинско, красиво и НОРМАЛНО отношение! Тоя ако е батко просто си прави сметка колко е загорял и как се чуди само къде да си го навре. + това сваля момиче което няма 15, може би щото наборките не го поглеждат... и щото му е по-лесно с момиче дето няма опит с момчетата и му се връзва на селските маниери и позволява да бъде опипвано като курва...
Не се заблуждавай и не лети в облаците, че възбуждаш някакъв безмозъчник и че те опипва. Казвам ти го защото когато бях малка и глупава (и ужасно влюбена, поради което после много страдах) много се кефех че мухльото ме опипва и ме кара да му пипам твърдия член и т.н. Което в никъв случай не беше нормално, все пак бях малка!!!

Мда, тва което разправям е лично, но искам да предпазя всички от грешката, която допуснах аз, защото на мен нямаше кой да ми обясни тия неща и се наложи по трудния път да ги науча!

Мда, рано е да теопипва. "Моя" така и не ми посегна. Е, ние вече не сме заедно, но той си остава най-красивото нещо, което съм срещала в живота ми досега.

Аз мисля че настоящия ти приятел не държи на теб. Сега ако се наебете и след известно време скъсате, после ще се чувстваш ужасно. Инвестирала си чувства в някъв човек, за който очевидно не си била нищо важно, освен п*тка, в която да си го ръгне... Това е толкова жалко, не пожелавам на никого да се чувства така, затова МИСЛИ УМНО!

ПП. Тоя дето не ми посегна никога пак беше на 19, но голяма разлика имаха в сравнение с другото келешче (което междудругото сега е на 20-1)

Не е по темата но искам да кажа че като прочетох всичко това което си написала разбрах две неща:
1.Никога не съм правил такива неща с момичетата с които съм ходил което ме навежда на мисълта че не съм тъпанар като това момче с което си била първо и други такива.
2.Сигурно си по - голяма от мен но ми стана гадно че си осъзнала грешката си в такъв късен момент. Аааа и трето аз също бих направил като второто момче за което говореше.