- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не искам да ходя на екскурзия
Значи сега ще ходим на екскурзия, на която аз ВЪОБЩЕ не искам да ходя, ама приятелките ми в училище по цял ден само ме умоляват да ходя, не можели без мен, нямало да им хареса изобщо без мен и още куп глупости-кажете какво да направя за да спрат да ме молят хич не ми се ходи![]()
Еми не ходи. Много просто,щом си казал ,че неискаш,точка.![]()
мии кажи им, че не ти се ходи...бла бла...
или измисли нещо и кажи ,че ще ходиш на гости , докато те са на екскурзия...или , че си имаш няква работа в къщи...
има 100000 причини които можеш да измислиш....
ми аз тва им казвам ама те продължават да настояват-ама и аз няма да се дам и няма да ида![]()
Първоначално написано от nasko_kaulitz
ти не си ле момчеееее
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и тогава за какво направи темата?????Първоначално написано от nasko_kaulitz
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Просто им казваш"Няма да ходя,колкото и да не карате" каквото и да ти казват,нбем оже да те принудят
Ех, що така не искате да ходите на екскурзииТам стават лудници, остават незабравими спомени...
Животът е адът описан в Библията!
Кушадасъ Турция за 7 дниПървоначално написано от Jumbie483
+ 1Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
кажи им просто .. Съжалявам но наистина не ми се ходи.. ще си прекарате добре и без мен няма нужда да ме молите по 5389258 часа просто не искамПървоначално написано от nasko_kaulitz
и това е
аа иначе от любопитство![]()
що не щеш?![]()
Ами не искам щото не мога да пътувам, цяла седмица да ме няма в нас, там да завися и да се съобразявам с други хора.......е ако беше за 1 ден екскурзия да, ама.........Първоначално написано от kiss_kris
![]()
Единственото, което можеш да направиш е да се научиш да казваш "не".
Don't tell me what I can or can't do !
хах пък на мене SpR много ми са ходи ддз по весело ми е с Fr-тата....праи куп простотии...![]()
![]()
Ама тая година можи да са размина с екскурзия..
![]()
![]()
Ами кажи им, че няма да ходиш.Ако продължат да настояват ще си е от чиста лигавщина.като не искаш няма защо да се опитват да те убеждават, в крайна сметка не се разделяте за години.
Ех и на мен ми се ходи на екскурзия, ама ще чакам до март месецА ти щом не искаш им го кажи и не ги слушай повече. Явно се държиш много разглезено с тях, щом си позволяват да ти досаждат по тоя начин
![]()
Лелеее, цяла седмица няма да си вкъщииии при мама да ти готви. Ух на кака маминото синче... Ей такива лигли и кифли като тебе най-мразя.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз пъ та обичамПървоначално написано от Wrathchild
![]()