.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

nail art конкурс

хайде да си направим конкурс за декоративен маникюр!Да гласуваме за тема и след като изберем тема на декорациите всички желаещи да пратят снимки на ел. ми поща,ще определим краен срок за пращане на снимките и след това аз ще ги постна и вие ще гласувате за декорацията,която ви харесва

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Съгласна..казвайте темата..

П.П. По добре форума да си направим една обща регистрация примерно в снимка.бг и всички да знаеме акаунта и направо там да ги качваме..

Град
    ..във един измислен свят..
    И аз съм съгласна,макар че нямам дълги нокти

ами предложете теми тук а след това ще направим анкета коя тема да е първа

Град
    ..във един измислен свят..
    indecent ти даде идеята за конкурса,ти определи правилата - дали върху естествени или изкуствен нокът може,какъв да е срока за декорацията,кой да се записва предварително или не , да определяш време за : даване на темата/време за декорация/край на състезанието/излагане на резултати ..
    и т.н.

П.П естествено,ако не искаш и ти да участваш Тогава предай на някой друг по сериозен,който няма да участва

така...няма значение какви са ноктите-важна е декорацията!нека в тази тема се предложат теми за декорациите а след това ще направим анкета коя ще е първата тема за декорациите..след това ще определим краен срок за пращане на снимките...а след това ще постна снимките и ще определя краен срок за гласуване за определена декорация.....

аз предлагам тема за декорация - емотикони

предлагайте и вие

Град
    Велико Търново
    Аз съм съгласна за емотикони

давам срок до сряда да предлагате теми за декорация

аз предлагам и - декорация само с бял и розов лак / като се включват всички нюански на бялото и розовото..но да не се използват други цветове/

няма ли други предложения?

хайде бе нали бяхте съгласни за конкурса...предлагайте теми ... утре ще направя анкетата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си