- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HOT !!
Добър ден !та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ !
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди себе си...има достатъчно други
Така е права си! но искам да вида какво мислят и останалите .. // Хубави но не и свестни !![]()
neee nee...vzemi menn..!ako si ot pld te zimam vednaga.. ;P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мда еима и такива
![]()
kakvi? hora az se bazikam vijte 4e pra6tam hile6ti se emotikonki :P
ахахахаааааа някои хора като bebka1936 и edi_koq_si яко ги тресе хормонамомичета, прпуснахте само адресите да си изпеете. а някои хора като автора можеха да се разровят малко в сайта. има поне още 2 теми на такива отчаяни господинчовци като тебе дето разпитват наляво и надясно има ли такива има ли онакива - след тва темите са пълни със самоизтъкващи се момичета, обясняващи, че, виждаш ли, ТЕ са тези неповторими, незаменими, неустоими госпожици, отговарящи на всяко малко изискване на 'търсещия' (както, разбира се, ще стане и тук)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е момичето свястни има мн ясно,това че не си попаднал не значи че няма,а и защо и не погледнеш себе си,може пък и в тебе да е грешката -никой не е идеален..да не би да очакваш момиче/жена която щи готви,пере,мие..и да е хубва и умна,а ти с нея да се държиш като с куче..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
ABE HORA BAZIKAM SE! kak 6e me mislite za takava suvem seriozno bazikam se ne si mislite gluposti...
не са спичай, никой нищо не ти е казал ;]Първоначално написано от edi_koq_si
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами вище Г-це (sladur4etyYy) не ме инт. КоЯ И КоЙ се е жалвал.. имам проблем сбоделям .. за това мисля че е сайта !... от 2h съм тук ! в този Форум ... просто ми е интересно да вида какво мислят и други хора ...![]()
![]()
![]()
а ти с нея да се държиш като с куче..[/quote]
![]()
![]()
ами 1во никаде не съм казал че сьм се дьржал "като куче" с тях ! Напротив оставял сам ги да ми се качат на главата... (презадоволени ... упсипани с грижи и рабирания) направиш добро те ти се ***** в устата ! 2ро не съм бил от хората които държат жена си под клуч ! Може би тук ми идва грешката...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Перфектна" ... да обичаш човека до теб, да го разбираш и му даваш опора в живота когато има нужа .... Това ли значи "ПЕрфектна" за теб ???? - имам др. разбиране аз... и не търся перфектната ! няма такава ! .. а подходящата ... Истинската !
Дявол да го вземе .. и аз си мислех че няма .. и бях отчаян но преди 2 дни .. намерих 1 момиченце по което май хлътнах ... има .. ! да определено има !![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Определено има момичета, които си струват. Има момичета, които ги е грижа, момичета, които знаят как да те развеселят, когато си тъжен. Надявам се и съм сигурна, че ще откриеш Твоето момиче, просто го потърси.![]()
Левски завинаги!
Има да.Ако си мислиш,че от разглезените момичета ще намериш такава,ами съжалявам,ама не можеАко си излизал с момичета,които се мислят за голямата работа и самочувствието им е до небето,няма да намериш "истинската".По-скоро спри да търсиш,когато му дойде времето нещата сами ще си станат.
![]()
разбира се че има просто се огледай наоколо по добре
![]()
Първоначално написано от ScouTman
az? estestveno nqq da ti pera
za gotveneto samo ako si gotov da se otrovi6,ina4e sandvi4i moga da ti pravq
4istenneeeee-a da be,ei sega.Na 14 sum,ne 6ta da stavam kamerierka
o6te...
![]()
|
![]()
По принцип има,Първоначално написано от ScouTman
но за теб няма,щото си балуш.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
е момичето свястни има мн ясно,това че не си попаднал не значи че няма,а и защо и не погледнеш себе си,може пък и в тебе да е грешката -никой не е идеален..да не би да очакваш момиче/жена която щи готви,пере,мие..и да е хубва и умна,а ти с нея да се държиш като с куче..
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Влади повярвай ми ще я срещнеш и без да даваш такъв вид "обяви" .. (:
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Вие си ходете в някви пропаднали дискотеки, излизайте с бавноразвиващи, пък после мрънкайте, че нямало свестни момичета.. Ти кво искаш, да ти се забие на вратата с надпис "свяста съм,вземи ме" ли? АМАН ОТ ТАКИВА ТЕМИ! ХОРА ИМА ВСЯКАКВИ, ТОВА, ЧЕ ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ ИДИОТИ НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ.