.

Виж резултатите на анкетата: Има ли свестни момичета?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Има,да !

31 43,66%
  • Трудно се намира .. (но има )

36 50,70%
  • в днешно време парите възбуждат жените ! (луд ли си )

4 5,63%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: HOT !!

Град
    Уча

HOT !!

Добър ден ! та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ !
    Бъди себе си...има достатъчно други

Град
    Уча

даммм

Така е права си! но искам да вида какво мислят и останалите .. // Хубави но не и свестни !

haha predlaga6 li se :P zemi men :P

Guest
    neee nee...vzemi menn..! ako si ot pld te zimam vednaga.. ;P

ei ne dei da me konkorira6 :P az sam ot sf

мда е има и такива

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

kakvi? hora az se bazikam vijte 4e pra6tam hile6ti se emotikonki :P

Мега фен
    ахахахаааааа някои хора като bebka1936 и edi_koq_si яко ги тресе хормона момичета, прпуснахте само адресите да си изпеете. а някои хора като автора можеха да се разровят малко в сайта. има поне още 2 теми на такива отчаяни господинчовци като тебе дето разпитват наляво и надясно има ли такива има ли онакива - след тва темите са пълни със самоизтъкващи се момичета, обясняващи, че, виждаш ли, ТЕ са тези неповторими, незаменими, неустоими госпожици, отговарящи на всяко малко изискване на 'търсещия' (както, разбира се, ще стане и тук)
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

е момичето свястни има мн ясно,това че не си попаднал не значи че няма,а и защо и не погледнеш себе си,може пък и в тебе да е грешката -никой не е идеален..да не би да очакваш момиче/жена която щи готви,пере,мие..и да е хубва и умна,а ти с нея да се държиш като с куче..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

ABE HORA BAZIKAM SE! kak 6e me mislite za takava suvem seriozno bazikam se ne si mislite gluposti...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    ABE HORA BAZIKAM SE! kak 6e me mislite za takava suvem seriozno bazikam se ne si mislite gluposti...
    не са спичай, никой нищо не ти е казал ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Уча
    Ами вище Г-це (sladur4etyYy) не ме инт. КоЯ И КоЙ се е жалвал.. имам проблем сбоделям .. за това мисля че е сайта !... от 2h съм тук ! в този Форум ... просто ми е интересно да вида какво мислят и други хора ...

Град
    Уча
    а ти с нея да се държиш като с куче.. [/quote]

ами 1во никаде не съм казал че сьм се дьржал "като куче" с тях ! Напротив оставял сам ги да ми се качат на главата... (презадоволени ... упсипани с грижи и рабирания) направиш добро те ти се ***** в устата ! 2ро не съм бил от хората които държат жена си под клуч ! Може би тук ми идва грешката...

Kude da te tursi "perfektnata"? Vuv flirt4e.com

Град
    Уча
    "Перфектна" ... да обичаш човека до теб, да го разбираш и му даваш опора в живота когато има нужа .... Това ли значи "ПЕрфектна" за теб ???? - имам др. разбиране аз... и не търся перфектната ! няма такава ! .. а подходящата ... Истинската !

Град
    Пловдив
    свестните момичета са 1 към 100

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Дявол да го вземе .. и аз си мислех че няма .. и бях отчаян но преди 2 дни .. намерих 1 момиченце по което май хлътнах ... има .. ! да определено има !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    София
    Определено има момичета, които си струват. Има момичета, които ги е грижа, момичета, които знаят как да те развеселят, когато си тъжен. Надявам се и съм сигурна, че ще откриеш Твоето момиче, просто го потърси.
    Левски завинаги!

Има да.Ако си мислиш,че от разглезените момичета ще намериш такава,ами съжалявам,ама не може Ако си излизал с момичета,които се мислят за голямата работа и самочувствието им е до небето,няма да намериш "истинската".По-скоро спри да търсиш,когато му дойде времето нещата сами ще си станат.

разбира се че има просто се огледай наоколо по добре

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Re: HOT !!

Цитирай Първоначално написано от ScouTman
    Добър ден ! та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ !

az? estestveno nqq da ti pera za gotveneto samo ako si gotov da se otrovi6,ina4e sandvi4i moga da ti pravq 4istenneeeee-a da be,ei sega.Na 14 sum,ne 6ta da stavam kamerierka o6te...
    |

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: HOT !!

Цитирай Първоначално написано от ScouTman
    По принцип има,
    но за теб няма,щото си балуш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

е момичето свястни има мн ясно,това че не си попаднал не значи че няма,а и защо и не погледнеш себе си,може пък и в тебе да е грешката -никой не е идеален..да не би да очакваш момиче/жена която щи готви,пере,мие..и да е хубва и умна,а ти с нея да се държиш като с куче..
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

(:

Влади повярвай ми ще я срещнеш и без да даваш такъв вид "обяви" .. (:
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Град
    40 Miles from the Sun
    Вие си ходете в някви пропаднали дискотеки, излизайте с бавноразвиващи, пък после мрънкайте, че нямало свестни момичета.. Ти кво искаш, да ти се забие на вратата с надпис "свяста съм,вземи ме" ли? АМАН ОТ ТАКИВА ТЕМИ! ХОРА ИМА ВСЯКАКВИ, ТОВА, ЧЕ ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ ИДИОТИ НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си