- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HOT !!
Виж, приятелю, има свестни...ама ще тe посъветвам да смалиш критериите, защото може да има момиче, което да отговаря на тези, но пък ти да не я харесаш.. Go on![]()
Има най-различни момичета.Хубави и грозни,свестни и не чак толкова.Със сигурност има красиви и същервременно свестни мацки,който ще са ти упора.ТОва за чистене говтене и тем подобни може и не всяка да ги правиа
ami,ako iska6 dai mi skype i sam 6e preceni6 dali sum podhodq6a,az otkude moga da znamПървоначално написано от ScouTman
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Izraza go izpolzvah pod formata na ironiq(v tvoq slu4ai).Първоначално написано от ScouTman
A moqta predstava za "perfekten"e 4oveka,koito obikna,6tom go obi4am toi e "perfektniq"!Po tvoqta logika togava nqma perfektni i istinski!
горе главата...човек се учи от грешките сиа Истинската ще дойде рано или късно,без да я търсиш,без да я очакваш...просто ще дойде и ще знаеш,че това е ТЯ...имай повече търпение
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Ами,като висиш из форуми и чакаш "истинската",съжалявам,мо й човек,но няма да потръгне.Пък и защо насилваш обстоятелствата,изчакай,мо же да не ти е дошло времето да се влюбиш все още.Казваш,че си имал много приятелки.Е,не те познавам,но може би от една страна сам си си виновен,че ги оставяш "да ти се качат на главата".Просто стой и чакай,не се хвърляй на първата "готинКЪЪ",във всеки случай резултатът ще е по-обещаващ от пускането на обяви в тийн форуми и "многото гаджета".Успех в търсенето на "истинската"!![]()
Тhe Hell is coming!
Има такива момичета. Всъщност всякакви ги има. Но е хубаво вътрешно да си знаеш, че перфектни хора в този живот няма да откриешИскам да кажа... изискванията ти да не са толкова високи, инъче късмета ще ти изневери
Иии успех в търсенето на 'подходящата' , 'перфектната' , 'истинската' или както ги наричат
Важното е да си влюбен в нея и щастлив. Останалото не го мисли толкова.
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Има,наистина трудно се намират,но попаднеш ли на точното момиче...ти знаеш
Всякакви момичета има. И ти ще си намериш твоето![]()
Животът е адът описан в Библията!
Общо взето чакане му е майката !![]()
От само себе си ще дойде! Благодаря
![]()
Бъди себе си...има достатъчно други
жалко...по-малко са...1от 1 000 ако се намери ще е добре..Повечето найстина са безумни лигли с огромно самочувствие ,която очевидно се гради само на външен видПървоначално написано от Andreev
ако бяха мааалко по-умни щяха да знаят, че външния вид може да помогне в кратките връзки, флиртове, и секс за 1 нощ...за нещо по-сериозно се иска акъл...
до автора на темата - недей да подхождаш към момичетата с идеята,че това ще е дългата връзка, ще живеете заедно и т.н. това е голяма грешка.знам че много ти се иска по-бързо да стане ама.. ще ти се случи бе,то е неизбежно. Аа да, и това че само им угаждаш, давай го малко по-кротко...ние обичаме да ни угаждат, но не прекалено много..щото ни писва.Аз мисля,че в една връзка трябва да има всичко - скандали, глезене, угаждане, загриженост, нежност, пак скандали, нито единя от двамата да не позволява да му се качват на главата.. Абе няма страшно живота ще те научи, така хубаво ще те ошлайфа, че просто и на идея си нямаш какво те чака.Много си мъничък ощеима време за всичко
Напротив мисля че съм прекалено голям за възрастта си ! имам много познати на по (17-18г.) и мисленето им е като за деца 7-8клас ! "детско" мислене .. (сърдене,лигавене) ... ацки зле ! .. "ДрЪн-дРЪн" Живота ще ме научи .. знам го ! ! .. но искам да намера -Истиснки- човек до мен ! Попадал съм на Лигави "принцеси" "кукли" без мозък ! Които си мислят че сичко което лети се яде, че мама и тати цял живот ще са до тях !![]()
![]()
![]()
Бъди себе си...има достатъчно други
Има много малко свестни хора. Като цяло малко свестни хора - демек - малко свестни момичета и малко свестни момичета.
Пожелавам ти да срещнеш това, което търсиш и да го задържиш до себе си, но се съмнявам много, че точно тук е мястото.
Успех![]()
когато се влюбиш истинки в едно момиче колкото и недостатъци да има за теб ще е перфектната !!!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.