.

Виж резултатите на анкетата: Има ли свестни момичета?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Има,да !

31 43,66%
  • Трудно се намира .. (но има )

36 50,70%
  • в днешно време парите възбуждат жените ! (луд ли си )

4 5,63%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: HOT !!

Виж, приятелю, има свестни...ама ще тe посъветвам да смалиш критериите, защото може да има момиче, което да отговаря на тези, но пък ти да не я харесаш.. Go on

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Има най-различни момичета.Хубави и грозни,свестни и не чак толкова.Със сигурност има красиви и същервременно свестни мацки,който ще са ти упора.ТОва за чистене говтене и тем подобни може и не всяка да ги правиа

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: HOT !!

Цитирай Първоначално написано от ScouTman
    Добър ден ! та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ !
    ami,ako iska6 dai mi skype i sam 6e preceni6 dali sum podhodq6a,az otkude moga da znam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

"Перфектна" ... да обичаш човека до теб, да го разбираш и му даваш опора в живота когато има нужа .... Това ли значи "ПЕрфектна" за теб ???? - имам др. разбиране аз... и не търся перфектната ! няма такава ! .. а подходящата ... Истинската !
    Izraza go izpolzvah pod formata na ironiq(v tvoq slu4ai).
    A moqta predstava za "perfekten"e 4oveka,koito obikna,6tom go obi4am toi e "perfektniq"!Po tvoqta logika togava nqma perfektni i istinski!

горе главата...човек се учи от грешките сиа Истинската ще дойде рано или късно,без да я търсиш,без да я очакваш...просто ще дойде и ще знаеш,че това е ТЯ...имай повече търпение
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Ами,като висиш из форуми и чакаш "истинската",съжалявам,мо й човек,но няма да потръгне.Пък и защо насилваш обстоятелствата,изчакай,мо же да не ти е дошло времето да се влюбиш все още.Казваш,че си имал много приятелки.Е,не те познавам,но може би от една страна сам си си виновен,че ги оставяш "да ти се качат на главата".Просто стой и чакай,не се хвърляй на първата "готинКЪЪ",във всеки случай резултатът ще е по-обещаващ от пускането на обяви в тийн форуми и "многото гаджета".Успех в търсенето на "истинската"!
    Тhe Hell is coming!

Re: HOT !!

Добър ден ! та : Искам да попитам нещо ..? Има ли жена/момиче което да е хубава/красива да има чуство за хумор,да ме разбира,да ме подкрепя в трудните моменти ? В същото време да не е тъпа Лигла и да е само за красота с мене ... в бъдеще да ми готви,пере,чисти и прочие .. на 17 г съм (Но искам сериозна връска) ... Имах много врьски до сега ... и сички са някавки Мамини момиченца .. ! ПИСНА МИ !
    пич земи си робот

Град
    Никъделенд
    Има такива момичета. Всъщност всякакви ги има. Но е хубаво вътрешно да си знаеш, че перфектни хора в този живот няма да откриеш Искам да кажа... изискванията ти да не са толкова високи, инъче късмета ще ти изневери Иии успех в търсенето на 'подходящата' , 'перфектната' , 'истинската' или както ги наричат Важното е да си влюбен в нея и щастлив. Останалото не го мисли толкова.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Има,наистина трудно се намират,но попаднеш ли на точното момиче...ти знаеш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всякакви момичета има. И ти ще си намериш твоето

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Sofiя
    Всеки човек е индивидуален.Разбирасе,че има свесни момичета,както има и свесни момчета ма те по-трудно се намират.

Град
    Уча
    Общо взето чакане му е майката ! От само себе си ще дойде! Благодаря
    Бъди себе си...има достатъчно други

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    свестните момичета са 1 към 100
    жалко...по-малко са...1от 1 000 ако се намери ще е добре..Повечето найстина са безумни лигли с огромно самочувствие ,която очевидно се гради само на външен вид ако бяха мааалко по-умни щяха да знаят, че външния вид може да помогне в кратките връзки, флиртове, и секс за 1 нощ...за нещо по-сериозно се иска акъл...

до автора на темата - недей да подхождаш към момичетата с идеята,че това ще е дългата връзка, ще живеете заедно и т.н. това е голяма грешка.знам че много ти се иска по-бързо да стане ама.. ще ти се случи бе,то е неизбежно. Аа да, и това че само им угаждаш, давай го малко по-кротко...ние обичаме да ни угаждат, но не прекалено много..щото ни писва.Аз мисля,че в една връзка трябва да има всичко - скандали, глезене, угаждане, загриженост, нежност, пак скандали, нито единя от двамата да не позволява да му се качват на главата.. Абе няма страшно живота ще те научи, така хубаво ще те ошлайфа, че просто и на идея си нямаш какво те чака.Много си мъничък още има време за всичко

Град
    Уча
    Напротив мисля че съм прекалено голям за възрастта си ! имам много познати на по (17-18г.) и мисленето им е като за деца 7-8клас ! "детско" мислене .. (сърдене,лигавене) ... ацки зле ! .. "ДрЪн-дРЪн" Живота ще ме научи .. знам го ! ! .. но искам да намера -Истиснки- човек до мен ! Попадал съм на Лигави "принцеси" "кукли" без мозък ! Които си мислят че сичко което лети се яде, че мама и тати цял живот ще са до тях !
    Бъди себе си...има достатъчно други

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Има много малко свестни хора. Като цяло малко свестни хора - демек - малко свестни момичета и малко свестни момичета.
    Пожелавам ти да срещнеш това, което търсиш и да го задържиш до себе си, но се съмнявам много, че точно тук е мястото.
    Успех

когато се влюбиш истинки в едно момиче колкото и недостатъци да има за теб ще е перфектната !!!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си