- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В крайна сметка наистина има ли ефект това ескапеле?
съжалявам ако се повтаря тази тема наистина ....но бих искала да знам наистина има ли ефект това хапче ... знам колко е вредно и т.н използвах го на 18 час и наистина се надявам да има ефект.... четох из разни форуми ,че не е подействало иисках да поразпитам някой. моля ви наистина да ми отговорят тези които са го използвали...
благодаря предварително.
еми да ти кажа аз съм момче ама се наложи един път да купя за меята приятелка и имаше ефект . ако ти доиде до 1 седмица значи хапчето е подеиствало и не се притесняваи ако ли не преготви пачката за аборт![]()
ох ами то трябва да ми дойде тази събота така че ми стискай палци...пък за аборт никога няма да направя .... а хич не ми се става майка все още на 20 съм...
kasmet
и на мен ми се е случвало да купувам за моята пр. 2 пати
действа...
жалко само, че се стига до използването му понякога...
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Не винаги действа. Съжалявам, че трябва да те притеснявам.
Дано при теб подейства обаче![]()
uh dano
emi az pih edin pyt takova hap4e ,ama ne eskapel ne be6e v B-ya taka 4e ne moga da kaja to4no za dadenoto hap4e.No mislq ,4e dejstva pri vsi4ki
sorry za lat. =)
ох друг няма ли кой да ми отговори![]()
Каквото и да стане, няма да е толкова фатално, поне не си на 13-14-15-16-17-18...Първоначално написано от mistres
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ми то хапчето си е като аборт бе мило.Първоначално написано от mistres
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Какво искаш да ти кажем?!?!?! НЕ СИ БРЕМЕННА?!?!?! Какво?!?!?!1 .. Медиуми ли сме според теб?!?!? От къде да знаем дали ще ти подейства хапчето/!?!! .....................
На мен ми подейства преди няколко месеца .. Искрено се надявам и на теб да ти подесйтва.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
В повечето случаи действа, но не винаги. То си го пише на листовката. Поне някой така спомена.Аз не съм я чела.
87 % действие ако се пие след 12 часа..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
още мнения ...![]()
toku 6to si napravih test za bremennost i pokaza 4e e otricatelen ....mn se radvam a i o6te ne6to v smisal trqbva da mi doide sabota a pak sa minali samo 7 dena sled fala nali testa bi trqbvalo da e to4en
оооххх да ви се похваля дойде ми като по часовник....хапчето действа!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()