.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Да се правя на шут или женски номера?Плс дайте мнение!

ЗдрМоят проблем е следният влюбена съм в едно момче от няколко години,но не сме ходили.. миналат седмица имах рд и бяхме на вила там прекарахме вечерта заедно не сме правили секс въпреки че той мн искаше,но аз не му пуснах след това се правише че нищо не е станало.. тая събота бяхме у тях цялата компания и цялата вечер нищо след това се засякохме до тоалетната само двамата и той ме награби и пак се повтори същата история като на вилата.. пак не му пуснах само орален секс сме правили .. от тук нататъка направо нз какво да правя хем искам да сме заедно,но той не иска гадже а от друга страна искам по някакъв начин да му стана интересна ..ясно ми е че не трябва да му пускам,защото още повече ще си изгуби интереса.. моля ви дайте ми съвет!аз съм като болна супер вглабена и омаяна съм от него..

Re: Да се правя на шут или женски номера?Плс дайте мнение!

Цитирай Първоначално написано от just_my_luck
    не сме правили секс въпреки че той мн искаше,но аз не му пуснах след това се правише че нищо не е станало.
    според мен колкото и да си влюбена той иска само секс... изчакай малко и ако той дойде ( не заради секс) вероятно те харесва айде успех

хехе, мухъла не се интересува от тебе.. :/

мисля че квото и да правиш, няма как да му промениш светогледа - той не само няма в тебе да се влюби, ами и скоро едва ли ще се влюби... заеби я тая изгубена кауза и не се излагай...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Опитай се да го забравиш.Знам че не е лесно ако наистина си влюбена.Вижда се че е олигофрен,на който изобщо не му пука за теб.Просто иска да топне чушлето.Да му привлечеш вниманието ли.Ще му го привлечеш непременно ако правиш секс с него.След това вариянтите са два взависимост от акъла му.Или да му станеш проститука на повикване или да те наебе и след това да те заебе.

ne znam zashto izobshto se zanimavash s toq...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен

само орален секс сме правили .. искам по някакъв начин да му стана интересна ....
    вече е невъзможно...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

пак не му пуснах само орален секс сме правили ...
    Густо,майна.

И аз искам така да не ми пускат.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си