- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата:Закъснява ли ви този месец?
Значи последния път ни се скъса презерватива и ми закъсня с 4 дена,но ми дойде.От тогава не сме го правили защото скъсахмеМиналия месец си ми дойде нормално,но този месец пак ми закъснява с 3 дена
На 2 приятелки също им закъсня..а едно момиче ми каза,че като си бременна отначало ти идва,а после вече не
Ох нещо съм объркана..таа на вас закъснява ли ви този месец,да ни би да е от сезона ..?!
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
neska zakasnqh za 4as
kvi hap4eta da si zema?![]()
parolata mi e mangoGGG
Да и на мен ми закъсня с 7 дена.Но знам,че не съм бременна-с гаджето още не сме го правили.
dneska e sabota..Първоначално написано от mangoG
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
tfa hap4e li e?![]()
parolata mi e mangoGGG
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Уникално тъпи приятелки имашПървоначално написано от mini_brutal_barbie
Такава глупост не бях чувала.... то няма и капка смисъл в това бе момиче!
Ако си бременна изобщо няма да ти идва цикъла.
Ако караш цветна бременност пак ще ти идва всеки път.
Няма средно положение
Айде със здраве...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И ти, и приятелката ти по-добре прочетете някоя книжка за забременяването.Първоначално написано от mini_brutal_barbie
Какво значение има на кой му е дошло и на кой не, след като на ТЕБ не ти е дошло?
ima.. vika mu se ebane u gazovata dupkaПървоначално написано от scoobydors
parolata mi e mangoGGG
Закъснява ми с 24 денано цикъла ми по принцип е нередовен и е нормално.Тва дет ти го е казала твойта приятелка са пълно глупости не и вярвай!!!
На мен този месец ми закъсня с 6 дни, но аз не съм го правила още може да е от климата незнам
...
Na mene puk mi podrani! :P (smenih klimata).Rabotata e drugiq mesec da ne mi zakusnqva!![]()
![]()
![]()
Хах и на мен ми закъснява с няколко дена ама поне не се притеснявам защото е абсолютно изключено да съм бременна![]()
и на мен 20 дни вече ми закъснява![]()
приятелката ти е мн проста![]()
1-вото е,че ако си бременна въобще няма да ти дойде ,докато не родиш или абортираш.Напълнила ти е главата с глупости![]()
Иначе и на мен тоя месец ми закъсня с 2 седмици,но ми дойде +това съм девствена и мисля че на моите години е нормално да ми закъснява.
Аха..и на мене не ми дойде когато трябваше.![]()
На мен пък си ми беше както винаги на 20ти...
аз не се притеснявам защото всеки месец ми идва когато си трябва :P
жiв0та е kучkа.. проsто sе научi dа я чуkаш
Na mene seki mesec mi idva kogato si kefne napray mi e do6lo do gy6aDaje i preskacha 1-2 meseca i mi idva na 3tiq..
на мен също ми закъснява с 2 дни,а на най-добрата ми приятелка със седмица и нещо...иначе изобщо не е вярно,че ако си бременна ше ти дойде веднъж и после ше спре,даже е абсурдно..
Честито!Как ще се казва детето?Първоначално написано от n3ri7k@