Честно казано не ми се искаше да пускам такава тема, но ще го направя. И държа да остане в този раздел, защото е тема за размисъл, а в разделите "любов" и "секс" всички се вайкат дали са бременни или какво значи когато на "него му стърчи от гащите"... както и да е.
Какво значи една връзка за вас? Започва ли от "Искаш ли да ми станеш гадже?" и завършва ли с "Искам да се разделим."? Никога не съм вярвала в тази "рамка" и никога не съм я следвала. Но сега се чувствам сякаш картината във въпросната рамка е ужасно замазана. И всъщност въпросът който искам да задам е "Как знаем дали сме влюбени?" или по-скоро "Има ли любов въобще?" или... "Ако няма любов, има ли връзка?"
Уморена съм от момичета които затварят гаджетата си с ключ и не ги пускат да излязат навън, преносно казано. Писнало ми е да гледам когато отговорите на хората за даден "любовен" проблем са "Той е с теб само за секса." Е хубаво! Примерно, аз не съм ли за секса също? Това, че някой е с теб само заради секса, какво променя в действителност? И какви са предимствата и недостатъците на една чисто сексуална връзка? И всъщност как разбирате дали връзката ви е "чисто сексуална" или... нещо друго. Не зная дали е повече или по-малко.....
"Пеперудите" изчезват ужасно бързо... това значи ли, че трябва да се прекрати връзката?
И какво би значело едно "Обичам те" за вас? Представете си колко пъти сте го казали без да го чувствате.... без да го чувствате в момента.
Някак тъжно е. Замисляйки се, ако някога е имало каквато и да е "магия", отдавна е избледняла жестоко.
Зададох толкова въпроси, на които дори сама мога да си отговоря. Но бих искала да зная какво мислят хората........