.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на go71n

Момичетата

Значи вчера ми се случи следното нещо то не е кои знае какво, но ме учуди ... вървим си с приятели по града и гледаме една мадама 2-3 години по голяма от нас, ама с страхотни форми ... и моита първа реакция беше " гледаи тая ква цица вади " обаче момичето ме чу ... таи като ми е кака реших, че ще се прави на голяма и ше ми каже пикльо микльо :Д нищо подобно, момичето ме погледна ф очите погледна надоло и пак ме погледна ф очите, осмихна се и се завъртя, ф смисал не надоло да ме огледа, а ф земята погледна за секунда .... харесва ли ви момичета непознати момчета да изтакват по толкова явен начин вашите качества ... лично на мен би ми станало неловко ако някоя каже ето тоя кав голям ... има а и вие чували ли сте такива подхвърляния м/у момчета за вас и вашите приятелки ...
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

neka sme 4esni vs momi4e obi4a da 4yva 4e ima ne6to pove4e ot dr po-gol gurdi po-hybavo dype vajno e oba4e kak 6te go kaje6 ... stiga da ne e vylgarno da haresva ni a i ako e nai mn da ti ydari 6amar ili gadjeto i da te spyka ot boi na dr den a za dali sum 4yvala takiva ne6ta da milioni puti a i za6to mislite 4e momi4etata negovorim taka i za vas

Т'ва е ебати просташкото.
    Ако някой така ми каже значи е най-големия селянин.

Виж на някои им харесва, защото се смятат за забелязвани и харесвани и т.н.

А примерно както каза, ако бях на нейно място нямаше да ми стане хубаво, защото въобще го казваш.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Галя си егото, да, но нямам хубаво мнение за младежа, изрекъл нещо подобно
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Невъзпитано е ама наистина ако трябва да съм честна - ще ми хареса обаче едва ли го бих показала. По-скоро показвам обратното - или среден пръст или го нахранвам стабилно
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Невъзпитано е ама наистина ако трябва да съм честна - ще ми хареса обаче едва ли го бих показала. По-скоро показвам обратното - или среден пръст или го нахранвам стабилно
    А ако ти похвали косата пак ли ще реагираш така или просто ще го изгледаш надуто(нали си надута фукличка)

като ходя на даскало всеки ден ми се случва да чуя нещо от сорта и вече натрупах опит не се обръщам някой път ако ти е сдухано настроението може да ти стане приятно от някой по-така "невинен" коментар,ама в повечето случай изпращача са олива направо,прекалява и аз лично се дразня
    If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
    iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
    If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
    iF YoU fuCK mE Don't StOp

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Ох, външно показвам, че много ме дразнят такива коментари и подсвирквания, ама иначе ми става някак хубаво... Разбира се има и значение човека, който го казва
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер невъзпитано е и просташко, особенно да не е от момче, а от някой зрял мъж.Случвало ми се е и не см била особенно полъскана.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    +1

и тфа пак е по-добрее.........аа на мене един деннн на улицата няквиии МЪЖЕ (на 14 съм) ме питаха дали са истински или имам силикон азз само се обърнах и напраих няква физиономия иии си продължих ......не знаех кво да кажа ужС....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    Супер невъзпитано е и просташко, особенно да не е от момче, а от някой зрял мъж.Случвало ми се е и не см била особенно полъскана.
    аз съм момче на 15 съм бях почерпен стабилно както някои знаят Моя любим отбор МИНЬОР ПЕРНИК след 0-2 срещу локо направиха 2:2 + това беше ден на града бях се напил кат куче просташко ?! мнемисля ние момчетата така си говорим помежду си това че тя го чу не е като да отида и ф очите да и кажа " ква цица вадиш " това да просташко е и ТЕТАКА :Д
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    А ако ти похвали косата пак ли ще реагираш така или просто ще го изгледаш надуто(нали си надута фукличка)
    ако съумее да ми похвали косата по толкова вулгарен начин, да, и аз бих го нахранила!
    не е въпроса в комплимента (ако наистина е просто комплимент дори бих благодарила). но никой, ама абсолютно никой непознат и не близък човек няма правото да оглежда и/или коментира гърдите, задника или краката ми! още по-малко по този начин
    ... so much to live for, so much to die for ...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n

Град
    София
    Ако случайно чуя някакви момчета да ме обсъждат, да, бих се поласкала, защо не, няма нищо просташко в това момчета да обсъждат на някое момиче дупето, циците или нещо друго. И ако това момиче съм аз - да, би ми харесало. Нооо не и онези подвиквания като на мангалите от строежите..

Град
    Shumen
    Ami lichno na men ne bi mi haresalo taka da se izkajat za gurdite mi.V smis iskam da ti kaja che tova e mn grub podhod i ako go promenish razbira se che na vsqko momiche shte mu haresva.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

В първия момент бих казала "просташко" .. ам да не се лъжем .. на всяка една ще и хареса да и се направи комплимент .. ам не по този начин де
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Не ставайте смешни , естествено че ви харесва ... Ако се подвикна по някоя с изрудска простотия (което не е ставало от 5-6 години , незнайно защо явно пораснах ) се кефите като цигане на вафличка ..

п.п Нямам намерение да се карам с никой и да го убеждавам в обратното, просто изразявам мнение ... чрез наблюдение (как прозвуча само)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Подкрепям .

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    Не, съгласна съм с insanity_666 - едно е да ти направят комплимент по елегантен начин, друго е да се изцепят супер вулгарно.

ПП - И не съм надутаа
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Саламанка,Испания
    На селянките им харесват каруцарски подвиквания,а интелигентните момичета се възмущават - прави си извода коя заслужава внимание.
    Reality is wrong,dreams are for real.

Пич вързалоти е , че не ти е зашлевила един.

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от DeepWithin
    Т'ва е ебати просташкото.
    Ако някой така ми каже значи е най-големия селянин.

Виж на някои им харесва, защото се смятат за забелязвани и харесвани и т.н.

А примерно както каза, ако бях на нейно място нямаше да ми стане хубаво, защото въобще го казваш.
    +1

Цитирай Първоначално написано от bebok
    neka sme 4esni vs momi4e obi4a da 4yva 4e ima ne6to pove4e ot dr po-gol gurdi po-hybavo dype vajno e oba4e kak 6te go kaje6 ... stiga da ne e vylgarno da haresva ni a i ako e nai mn da ti ydari 6amar ili gadjeto i da te spyka ot boi na dr den a za dali sum 4yvala takiva ne6ta da milioni puti a i za6to mislite 4e momi4etata negovorim taka i za vas
    +1 ония ден едно момче ми каза "кви меки и хубави гърди имаш" и мн ясно че ми стана приятно тва кат ми го каза

На селянките им харесват каруцарски подвиквания,а интелигентните момичета се възмущават - прави си извода коя заслужава внимание.

A kak ще разбереш дали не е от онези лицемерните,които се правят на възмутени,а всъщност умират от кеф вътрешно

Град
    Саламанка,Испания
    ^ Много лесно - като говоря с нея.За секунди можеш да разбереш дали и сече пипето .
    Reality is wrong,dreams are for real.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си