.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Какво да правя ?

Ами проблемът е следния - имам чувстовто че се влюбвам в най-добрия си приятел ... на моменти . Въпреки чувствата ми не искам да го загубя като приятел,защото с предишният ми най-добър приятел ходихме и после нищо не беше същото .. какво да правя ? а той харесва друга..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Първо се увери дали наистина си влюбена и тогава помисли на кое държиш повече - приятелството ви или евентуална връзка. Попринцип не са много двойките, които след раздяла остават отново приятели ама то много зависи и при какви обстоятелства е станала раздялата
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako har. dryga,prosto nqma smisal,ostavi ne6ata taka,kakto sa zasega
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не си влюбена момичето ми Може да ти изглежда, че си но не си, много е трудно за обяснение.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ako har. dryga,prosto nqma smisal,ostavi ne6ata taka,kakto sa zasega
    +1

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ти сама казваш че имаш временни увлечения.Нищо не се знае,може да е така от липсата на гадже(ако е така) и понякога да го виждаш като такъв.Премисли добре нещата,защото кажеш ли му може и да си изгубите приятлството

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си