.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

УнИвеРсИтеТи .. помощ..

здравейте...Имам още много време,но мисля че още от сега да се ориентирам на някъде ..значи искам всеки който знае нещо да помогне.Значи искам да ми помогнете с университетите в софия какви университети има,с колко се влиза и тн.Аз се чувствам някакси неориентирана с какво да се занимавам след 2 години и моля за помощ се пак всички сме хора помогнете който с каквото може

п.с нз точно дали тук трябваше да е темата ама,преместете я ако пречи МОЛЯ зА СЪДЕЙСТВИЕ
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на Blab
    КаКВа исКаШ дА стАнеШ, кАтО пОРасНеШ?
    КаКВи инТеРесИ и вЛеЧЕниЯ иМАш?
    ВрЪзкИ, а.К.а. сЕмЕен бИЗнеС?
    В КакВо тЕ биВа?
    По КаКЪв кРитЕриЙ Ще иЗБираШ сПецИалнОсТ? ПарИ? РеаЛизАциЯ? По-ЛЕсНО дЪ йЕ? ИлИ инТЕресНо? НеЩо, Да заДОволЯвА въТрешНите Ти НЕобхоДимоСти, иЛИ мАтеРиаЛниТе таКиВА поСтФактУм?

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК

за всяка специалност, във всеки университет си има различен бал, който е различен и за конкретната година...
    трябва поне някаква обща насоченост да имаш - хуманитарна, икономическа....и т.н.

Повече от фен
    bojkee :X mi nz obyrkana sum nz kakwo iskam da u4a,poneje sega w tva daskalo deto sum e pulno blato ..nemoje6 da se nau4i6 imam predwit to e mazalo ...pi6at ocenki kakto im doide kato doidat ot komistiqta nekakvi talkkiwa mazili6ta stawam .. i nz kwo,w smisal iskam ne6to koeto po lesno da moje da se vleze ili ne6to ot sorta..
    Hora razqsnete mi .. :X
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на Blab
    Не ми отговори на въпросите, знаеш ли колко време ги писах...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    В КакВо тЕ биВа?
    По КаКЪв кРитЕриЙ Ще иЗБираШ сПецИалнОсТ? ПарИ? РеаЛизАциЯ? По-ЛЕсНО дЪ йЕ? ИлИ инТЕресНо? НеЩо, Да заДОволЯвА въТрешНите Ти НЕобхоДимоСти, иЛИ мАтеРиаЛниТе таКиВА поСтФактУм?

mi kak da ti kaja nz kakwa iskam da stana..ne6to,office ili ddz :s
    interesi ...ddz ne6to koeto da mi dostawq udowolstie kato go prawq
    Mi kriteriiite mislq 4e nqkude,kydeto da moga da wlqza s po lesni predmeti ddz:s INa4e pari ,realizirane,interesno da mi e i wuzmojno nai ulesneno

ахахаххахахахха ... малоумна ли си ?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    В КакВо тЕ биВа?

mi kak da ti kaja nz kakwa iskam da stana..ne6to,office ili ddz :s
    interesi ...ddz ne6to koeto da mi dostawq udowolstie kato go prawq
    Mi kriteriiite mislq 4e nqkude,kydeto da moga da wlqza s po lesni predmeti ddz:s INa4e pari ,realizirane,interesno da mi e i wuzmojno nai ulesneno
    пълния край! момиче на 16 без абсолютно никакви интересни, иска да й е лесно ама да имало пари и реализиране... ти наистина бавна ли си?! Университет не се избира така... Наистина темата ти е лишена от всякакъв смисъл, ВСЯКАКЪВ

Повече от фен
    stiga be hora .. ;(
    ne na wseki my vyrvi vuv vsi4ko prosto nz i wi molq za suwet wie mi se podigravate tc

освен с кинти ... не виждам по какъв друг начин можеш да влезеш ... нещо, което в последствие да ти осигури стандарт ...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    stiga be hora .. ;(
    ne na wseki my vyrvi vuv vsi4ko prosto nz i wi molq za suwet wie mi se podigravate tc
    Намери сайта на тъпата агенция Интеграл. Имали няк'ви тестове, които давали насока...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ориентирай се към правилно и грамотно писане.

Ако си прочетеш пак темата на глас, може би има минимален шанс да разбереш колко абсурден въпрос си задала и как никой няма да седне да ти обяснява за всеки ВУЗ, за всяка специалност какви са изискванията и приемните изпити.
    Всеки ВУЗ има сайт, където с малко повече ровене, ще намериш каквото ти трябва.

Един съвет - не се затормозявай от сега само, за да се чувстваш по-отговорна пред себе си, че мислиш за бъдещето си за разлика от захлупените ти съученици или пък по техен пример, в случай че са нърдс. Ако не усещаш накъде те влече, гледай си читанките там, пък като му дойде времето, сама ще усетиш дали математика, или литература (най-най-грубо казано).

Така, наистина се постарах да го кажа деликатно.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Всеки идиот - с виШУ.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен
    Град
    София
    Недей да кандидастваш с български.

Ходи в Хага за международно право- там се влиза с документи само.

Мега фен Аватара на machoka
    Когато решиш да пишеш на кирилица, пусни темата си отново.

Приятна вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си