- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Потребителски акаунти....
Ще се опитам да ви обясня проблема си...Надявам се да ме разберете...
Преди 2 дни си инсталирах програмата mylti skype и като си включвам компютъра имах два акаунта....Обаче аз взех та направих акаунта на multi skype Компютърен администратор....иии![]()
тогава другия акаунт ...който всъщност си е истинския копрютърен администратор буквално иззчезна от панела с акаунтите.....
![]()
![]()
![]()
....Не съм го изтрила от компютъра...защото като влезна и на екрана нямам нито 1 иконка, но като чукна на ,,старт,, и дам моя компютър-> (C
-> Documents and Settings -> Administrator -> desktop ....и всички иконки са там...игри...картинки...музик ...
![]()
![]()
......
Цялата работа е там, че искам да си върна предишния (истинския) компютърен администратор, но незнам как...като всъщност го няма в панела с акаунтите...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеше и без тея гневни емотикони
А иначе опитай да изтриеш другите акаунти и създай наново администратора.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
извинявам се![]()
![]()
![]()
Неможе да се изтрие, защото съм го направила компютърен администратор....а стария го няма в панела с акаунтите...а незнам как да го добавя стария....ужясс![]()
Не можеш да го върнеш и аз на времето се прецаках така и единствения начин по, който поне успях да си върна нещата на десктопа и шорткъти и т.н. е през Сейф мод, там ще ти се появи старият акаунт "Administrator".
Можеш л да ми обясниш подробно, как точно да го върна...![]()
Control Panel > Users > Change the way users log on/off > праиш сичките да нямат тикче > log off > излиза ти един прозорец , на user пишеш administrator и паса и после триещ другите ацц-та ако искаш...
Първоначално написано от BaiboCo
eee станаблагодаря ти много
![]()
![]()
![]()