.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Потребителски акаунти....

Ще се опитам да ви обясня проблема си...Надявам се да ме разберете...
    Преди 2 дни си инсталирах програмата mylti skype и като си включвам компютъра имах два акаунта....Обаче аз взех та направих акаунта на multi skype Компютърен администратор....иии тогава другия акаунт ...който всъщност си е истинския копрютърен администратор буквално иззчезна от панела с акаунтите..... ....Не съм го изтрила от компютъра...защото като влезна и на екрана нямам нито 1 иконка, но като чукна на ,,старт,, и дам моя компютър-> (C -> Documents and Settings -> Administrator -> desktop ....и всички иконки са там...игри...картинки...музик ... ......
    Цялата работа е там, че искам да си върна предишния (истинския) компютърен администратор, но незнам как...като всъщност го няма в панела с акаунтите...

Град
    Ямбол
    Можеше и без тея гневни емотикони
    А иначе опитай да изтриеш другите акаунти и създай наново администратора.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

извинявам се
    Неможе да се изтрие, защото съм го направила компютърен администратор....а стария го няма в панела с акаунтите...а незнам как да го добавя стария....ужясс

Не можеш да го върнеш и аз на времето се прецаках така и единствения начин по, който поне успях да си върна нещата на десктопа и шорткъти и т.н. е през Сейф мод, там ще ти се появи старият акаунт "Administrator".

Можеш л да ми обясниш подробно, как точно да го върна...

Control Panel > Users > Change the way users log on/off > праиш сичките да нямат тикче > log off > излиза ти един прозорец , на user пишеш administrator и паса и после триещ другите ацц-та ако искаш...

Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Control Panel > Users > Change the way users log on/off > праиш сичките да нямат тикче > log off > излиза ти един прозорец , на user пишеш administrator и паса и после триещ другите ацц-та ако искаш...

eee стана благодаря ти много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си