- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ФИлми по действителен случай
battle in seattle много ми хареса ,има си типичните американизирани ситуации, обаче историята е сравнително добре представена, и ушевото копеленце си го издуха здравата. един от малкото силни филми,правени през последните 2 години.
male za drygite nz...ama ako teksasko klane e po istinski sly4ai 6sa grumnabah smahnatiq film det e ..gorko im ako verno nqkoi sa gi klali taka
![]()
.!.
Гражданинът Х е адският, вярно си е!
По принцип "Списакът на Шиндлер" ама цялата история е фейк
Благодаря за отговорите ви![]()
...
АТАКАБГ, БЛАГОДАРЯ ТИ!Можеше поне да пуснеш снимките като линкове.
Иначе "Гражданинът Х" е направен по действителен случай. Отнася се за руския сериен убиец Чикатило-гледай го, не е най-тежък.
Meн пък така по ми харесва :P с линкове е гадноПървоначално написано от Hit 2 fit.
...
Ще използвам темата и аз да задам един въпрос... Преди време бях гледала един филм и от скоро ми се гледа отново. Работата е там, че не помня как се казваше. Беше биографичен филм за един известен писател, но не се сещам кой беше той.
Някой гледал ли е такива филми и да има предположение кой може да е търсеният от мен?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Into The Wild - добър филм
Миналата година в учебника по английски език имаше дори урок за тази случка. Гледала съм и филма и има съвсем малки разминавания. Но като цяло е добър.Първоначално написано от OtherDimension
П.П. Учебника ми е Headway Oxford Edition
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Pearl Harbor
Remember the Titans
Zodiac
Тея "ужаси" като Тексаско клане, Ужасът в Амитвил, Ексорзизъм и т.н. са силно преувеличени и изменени и това, че са по реални събития е по-скоро за реклама...
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
много при това!Първоначално написано от OtherDimension
Красив Ум, The Girl Next Door ( не става дума за Съседка за Секс)
Няма да споря, тъй като не съм абсолютно запознат с историята, но все пак филмът си е свързан с реалните събития. Американците няма да направят филм, в който те да са лошите и да покажат грешките си на целия свят. Това кой как гледа на нещата и от коя гледна точка е представен филма си е друг въпрос. :]Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
А за Титаник, според мен във филма са представени малко реални събития, предполагам разказани от оцелелите. По-голямата част си е измислена, както във почти всички американски филми по действителен случай.
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
Big Boobs Round Ass
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Mr.Bones и Тексаското .![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Мн мен ми харесва The forth kind, в който се разправя за отвличания от извън земни има реални кадри филма е страхотен на киното като го гледах всички останаха дори след буквите ,бяхме смразени
Аз всъщност не разбирам защо трябва да се правят филми като "American crime". Това е един от най-отвратителните филми, които съм гледала, точно защото е по действителен случай. Грозно е, защото филмът не е документален и според мен се търси някаква печалба върху основата на отвратителна трагедия.
^Harley, едно е да се дава гласност на подобни случаи (те просто не бива да бъдат скривани) и съвсем друго е да се прави художествен продукт от това.. Някак си, неморално ми се струва, да не използвам друга дума.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хайде недей сравнява American crime с Титаник. Има известни разлики, но ако ще гледаме само мащабно, тогава е безсмислено.
Новините и вестниците не ти предлагат художествен продукт.
Проблемът е в жанра на филма - ако беше документален, разликата щеше да е значителна.
А същността на Титаник не беше самото потъване на кораба, а съвсем в друга насока. Както при Пърл Харбър, както и при съвсем художествения Армагедон. Няма нищо общо с Американско престъпление...
Ебаси отровната статия пусна теръра...
Бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяякс.
Стига филми
Този даже не е по действителен случай![]()
А провокират ли игрите с насилие насилие у учениците?
не мога да пиша повече сега, защото трябва да заминавам на работа. Може от там да пусна нещо със скапания кирилизатор.
Grumpy old madman
Провокират. И този въпрос е повдиган много пъти...Първоначално написано от Canis_Dirus