.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Деленето на групи!!!

Ами аз пуснах тази тема,защото в нашето у-ще или по-точно в нашия клас всички се делят на групи и предават другите!При вас така ли е?може би е тъпа тема,ама ме интересува.Tnks редварително!
    Все едно съмот корица на спиание,
    винаги съм център на внимание,
    виж ме как влизам с трясък
    чети всеки вторник за мен в "Блясък"!

Да така е , и?

аз съм от класа на fashion girl и наистина хората се делят на групи ! има няколкоо ЗУБЪРА (ralica SUX)I НЯКОИ ИДИОТИ КАТО ..... НЯМА ДА КАЗВАМ ИМЕНА И ТАКА

пишете??!!
    el4o

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, разделени сме...Какво да се прави
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Русе
    Да и нашия клас се разделя на групички, не може да се харесваш на всички все пак
    ...

и нашия клас е на групички, и ?

Нашият клас пък е много задружен и няма такова делене.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

С бившия ми клас бяхме много задружни всички,постоянно си помагахме за всичко,излизахме заедно,бяхме не разделни...всички в даскалото и не само ни завиждаха,но от както съм в нов клас усетих какво е да си на лагери..всеки злорадства за другия ...това е отвратително,но такъв е живота
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Град
    L.A. \ Moscow
    момичетата в класа да... момчетата, ние сме само 8 човека горе долу се държим.
    Raise your fist!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Много ясно че е така. С някой съученици даже не съм приказвал близките 2 години (сериозно)
    Нашта групичка сме като друг клас(останалите сякаш странят от тийнейджърския живот)
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

еми..има няколко индивида, които се делят от класа, но и аз не ги понасям, така че няма проблеми за мене, дали с тях или без тях..повечето от класа сме си заедно и се водим за фр така че..може и без кукличките на класа.

Град
    XaCkoBo
    Да на групи сме и това е тъпоооооооооо...Много ме дразнят тия деленета детско е
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Определено има делене на групи Делим се на:чалгарки,грозни,тъпи,кра сиви,умни.... и всекви ти ми простотийй.... момчетата са ни 4 абе все още не са започнали да се делят ама има време
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

Ми в повечето класове има деление. Тва се получава от различните интереси. А ... от там идва и злобата, конкуренцията .. ние сме готини, др са тъпи и така. И при нас го има това деление.

Принципно не бяхме задружни, но тази година станахме и сме си приятели всички, лигавим се заедно, подкрепяме се... Едно цяло сме. Пак има групички, не може да се движим всички заедно, но когато трябва, сме всички за един.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Пловдив
    И нашия клас е разделен на групи

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ние сме страшно задружни.Има разделение пак пак сме си по групички,но обшите неща винаги сме заедно.ОООО не мога да го обясня

ми май имаше групи ама не ме интересува. не съм бил към никой
    Sinan Sakic rulzzz

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Класа ми е задружен. Като цяло няма видни групички, но тайни хохо... Лицемерие...

Животът е адът описан в Библията!

Ем момичета/момчета
    момчетата са си една група, момичетата втора...въпреки, че в последно време забелязвам сериозни промени Май сме станали задружен клас...групите взеха да се съединяват в една...

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Ами в класа,в който съм аз няма някакво особено деление на групи.Това вече навсякаъде го има,така че за мен е нормално,макар е гадничко понякога

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    С бившия ми клас бяхме много задружни всички,постоянно си помагахме за всичко,излизахме заедно,бяхме не разделни...всички в даскалото и не само ни завиждаха,но от както съм в нов клас усетих какво е да си на лагери..всеки злорадства за другия ...това е отвратително,но такъв е живота
    Същата работа.
    + момичетата не могат да проведат нормален разговор
    Reality is wrong,dreams are for real.

Групи навсякъде. Добре, че за сега новия ми клас е горе-долу нормален, но не се изключва и разделяне за в бъдеще. В миналия ми клас бяхме разделени по този начин. Само момичета. Аз отказах да се приобщя към някоя от групите, защото по принцип няммам общи интереси с индивидите от класа. Но пък за това винаги се движех с моммчетата и получавах огромно внимание, което дразнеше другите и това свърши чак като се преместих. Зависи от това с какви хора ще те съберат. Кифли бол!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

И в нашия клас има групи4ки , но като цяло сме задружен клас.Не може 23 човека да бъдат вси4ките приятели.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от `mal4o`
    И в нашия клас има групи4ки , но като цяло сме задружен клас.Не може 23 човека да бъдат вси4ките приятели.
    ами ние като сме 30
    естествено че има делене на групи .. няколко момчета с няколко момичета са едната .. няколко момичета другата и например още 4-5 момчета друга .. макар че сме на групи всички се правят че са ''приятели'' а в класа има само няколко истински хора .. всеки знае от коя група е но просто се прави че е приятел с всички
    абее кофти ама така е.. наистина не може толкова много хора да са приятели
    ама както се казва разни хора разни идеали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си