.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Има някакво деление, но само от гледна точка на това, че всеки в междучасията се мотае най-често с определени хора.Иначе не се предаваме и отношенията в класа като цяло са много гладки, за което се радвам.Но при нас проблемът е друг-някакси взаимоотношенията са доста изкуствени: правим се на близки, а през ваканциите с повечето хора направо се забравяме.

тази година съм с нов клас и вече отдавна се раделихме на групички,но не защото се мразим или нещо такова,просто с някои имаме повече общи интереси ...нормално

Цитирай Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
    Нашият клас пък е много задружен и няма такова делене.
    Явно не можеш да го забележиш.

ДЕЛЕНИЕТО!
    Винаги и навсякъде е било така!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Нормално че има деление винаги е така...дори новия клас да са задружни през първата година след това инаги се делят - не може всеки на всеки да е приятен.Поне не публично...да кажем.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ъх, ние сме зайци. Което ще рече, че сме заедно само от един месец. Не сме се опознали чак толкова много, но да, определено си има групички. Което всъщност си е напълно нормално, в повечето класове е така. При нас нещата стоят така: педераси - 2ма, вечно заедно, далеч от реалността, влюбени и щастливи; аз и хората от класа, с които се мъкна - 12; другите са отделни двойки, които не те ебаат изобщо, стоят си по цял ден самички в стаята. Та, те тва му викаме групички, с които обикновено си се събираме. Което обаче не означама онези лагерчета, които си намигат сладко, и си точят ножове зад гърбовете. Реално погледнато всеки ден общувам с абсолютно всеки един от класа, друг е въпросът, че не с всеки съм толкова близка, че да изляза с него навън, да пийнем бира, и да си се оплаквам как еди-си-кое не ми е наред.

Цитирай Първоначално написано от BeBChEtu
    Да на групи сме и това е тъпоооооооооо...Много ме дразнят тия деленета детско е
    ДА ве наистина!
    Б*хти идиотите!Аз дори да не харесвам някой от класа нали си излизам с него,обаче повечкото са си приятни.Та по темата:да разделени сме.И когато отида да говоря с някой от едната "групичка" другите се сърдят и обратното.Направо ми писна.Ей за тва днеска си изпокарах с десет човека..гати...

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не..класът ми е задружен. Има само един аутсайдър, но момчето има проблеми, не е добре..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на Dumb
    Ами групички имаме да. Миналата година беше нещо ужасно - толкова много злоба беше събрана на едно място, че дори се усещаше напрежението във въздуха. Вече за втора година нещата седят по -различно. Поопознали сме се , общуваме повече. Групичките са: Срамежливи, Хора с огромно самучувствие (мислещи се за много лоши) ,всезнайковци(2), А готиния пич с подражателите му, ''кукли'' и Ние

Град
    SoMeWhErE
    Нашият клас е задружен и няма такова делене..............Засега... ...Дано да греша!

Град
    Deathland
    Винаги е имало разделение и винаги ще има!
    Може да не се забелязва, но 20 и повече хора не могат да харесват едни и същи неща и да са еднакви.
    В нашия клас групичките са от около 2-4 човека. И момчетата..
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Ами да.Това не ми харесва,защото стария ми клас бяхме много задружни и това ми липсва.Но в крайна сметка това е нормално.Все пак 26 човека не можем да имаме еднакви интереси и да се разбираме с всеки.

Супер фен
    Според мен навсякъде има групички и не мисля, че като цяло е нещо лошо. Просто е нормално. Хората имат различни интереси, различни характери... Ясно, че ако на някой му се говори единствено за домашните, няма да си лафи цял ден с някой, който се интересува примерно от дрешки и такива. Или пък не може всички момичета в класа.. примерно 15, да седнат и да си говорят винаги за едно и също нещо. Иначе колко е задружен класа не зависи толкова от групичките. Винаги може да си помагат при нужда и т.н. и без да имат много общо. Абе с една дума групчиките не са нещо лошо, стига да не си говорят мн мн зад гърба и да не създават интриги. Оф мн се олях

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Групичките не са нищо лошо,все пак там са се събрали хора,които имат сходни характери и интереси
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Мда има групички ноо не сме разделени по порода а по тва че с някой имаме повече общи интереси и по големи симпатий. Като цяло класа е задружен няма караници (което е странно за клас от 19 момичета ) но има 2 3 момичета с които буквално не съм си казала и 1 дума
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на Qnchety
    И ние се делим. Даже изобщо не съм говорила с полвината си клас(не че се оплаквам.)

Да, разделени сме. На мен така ми харесва. Всеки да си знае мястото.

Град
    Пловдив
    Нашия клас естествено и раздробен и той на 5-6 групички ама не се оплаквам на мен така ми е идеално,от време на време правим няква връзка между групичките,така да се каже ,ама иначе има 3 човечета дето и дума не съм им казала и се пак ми е добре
    ChoCoGirL..!

оооо в нашия клас има делене и като при всеки клас почти се делим на момичета и момчета слаби ученици и умни ученици но има моменти и когато целия клас сме си заедно и се защитаваме лошото обаче е че нашия клас не е задружен...но когато става вапрос за всички или заради нещо за което всички сме виновни целия клас се защитатаваме...иначе делене на групи то във всеки клас има няма клас който 20-30 души и всички да са заедно просто има делене на групи това не означава да не си говорим напротив говорим си но не ходим заедно

Попринцип има разделение - излизаме си на групички в междучасията и абе да общо взето сме на групички в класа , но никой никога не е предавал никой друг от класа От тази гледна точка сме задружни и се подкрепяме - с отсъствия или се защитаваме каквото трябва там

mii tfa be6e s grupi4kite kat bqhme malki sega pak ima nqkoi koito sa ob6to 2 fr, nqkoi 5 ... ama mom4etata sa si otdelna grupi4ka i postoqnno sa draznat s poi4eto momi4eta
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

В нашия клас момчетата не се делим.. като ги гледам.. момичетата са тези които правят конфликтите и спортовете

ми 5 и 6 клас се деляхме на шматки и простац и не беше чак толкова болезнено, сега в 7 клас не се делим и е ацкото!

Цитирай Първоначално написано от WastingLove
    ми 5 и 6 клас се деляхме на шматки и простац и не беше чак толкова болезнено, сега в 7 клас не се делим и е ацкото!

как да не се делим?!! ми неска беше типична изява на групи - Яаа...простаците със дебилните кончета...ние по коридорите =)) ама наистина пораснахме и сме по-умни
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

И да има не съм забелязала.
    Класа ми слабо ме интересува.
    Но мисля,че няма..
    Поне не се усеща някаква злоба или коментари,но има време.

И ние се делим. Класа (или по точно момичетата) сме разделени на две групи. Не че не си говорим или нещо такова просто сме на здравей здрасти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си