.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Град
    русе
    о,да.
    класа ни винаги е бил разделен на групи.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Да

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ем момичета/момчета
    момчетата са си една група, момичетата втора...въпреки, че в последно време забелязвам сериозни промени Май сме станали задружен клас...групите взеха да се съединяват в една...
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

90 процента от класовете са разделени

Да и нашия клас се дели никога не сме единни все някой ще се изцепи.
    Например решим да бягаме от някой час и все има такъв който няма да иска и имаме една зубърка която винаги се дели
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от happy!!!
    Да и нашия клас се дели никога не сме единни все някой ще се изцепи.
    Например решим да бягаме от някой час и все има такъв който няма да иска и имаме една зубърка която винаги се дели
    ]
    хубаво е да сте задружен клас,но това не значи да се следвате във всички глупости
    явно момичето има по-различен начин на мислене и според нея е глупаво да се бяга!!!

ние имаме 3-4 човека дет дразнат вс ама не са голям проблем ...праим многоооо глупости и тем подобнио и за тва последните 2 години не одихме на екскурзия (да ги ЦЕНЗУРА в ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА тея ...) и нащи кукли (момичетата..) и те се делят на 2 групички ама аз си имам там 5-6 доверени човека дет сме маса задружни и праим вс заедно
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Голям фен Аватара на krisence
    Ние също сме разделени, но не е много фрапиращо

Град
    BurgasS
    От начало мислех половината си клас за надути курви и си мислех че ще си остана при задръстенячките въпреки че не бих се сравнавала с тях.От началото и мен не ме смятаха много но постепенно и аз се присъединих към тях щот се пак аз бях новата а те и от преди се познаваха.. Но даже и класа ми да е на групи аз не го деля на такива.И аз си имам групичка с която примерно излизам но не оставам настрани и останалите дебели,грозни,зубъри,задръ тени ... щото знам че е гадно да си сам

дам и моя клас е на групички, кофти е, но това е положението
    Fuck you You fucking Fuckers

То навсякъде е така и това няма да се промени,защото на някой все не му изнася нещо
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Ммм, да...до болка познато. И нашия клас се дели на групи, но това е съвсем нормално. Има: "зубъри"- 7(аз естествено съм отделена в тази група) , "кифли"- 6, "задръстенячки"- 4 и трима човека, чието присъствие не се забелязва.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Преди време бях против въпросните групички, но сега съм на принцира на древните римляни:
    "Разделяй и врадей"... като се замисли човек, това е нещо напълно естествено.Търсим си себеподобни, което е по-добре отколкото да ставаме хейтъри.
    Тааа, движете с когото ви е приятно, само недейте да злословите...супер грозно е, пък и мина модата на вражеските лагери...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Кубрат
    Хахаха моя клас е толкова лицемерен, че няма накъде! Така чеее... вече съм си сама и не ме ебе изобщо
    Ко речи ?

Град
    Кубрат
    Хахаха моя клас е толкова лицемерен, че няма накъде! Така чеее... вече съм си сама и не ме ебе изобщо
    Ко речи ?

Град
    SoFiA
    Нас тази година двата класа (а и б) ни събраха в един и първоначално не се разбирахме,но после вече стана по-добре.Самоче си остана деленето на групички при нас момичетата незнам защо така.
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

еми нормално да се групират хората с еднакви интереси, какво очаквате - навсякъде е така. Да сте видели цял клас, тръгнал към лавката, защото едно от момичетата иска да си купи вафла ?!

да и ние сме разделени още от втори клас

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Всички се делим на групи заради интересите, не е хубаво, но е нормално.

Не стига, че сме на групи, ми днеска ме сложиха в екип по философия точно с тия хора, които НЕ МОГА..Ама НАИСТИНА НЕ МОГА ДА ПОНАСЯЯЯМ!!! Нямам търпение да идва бала догодина и да се махааам!

xmx na k0lk0 si? Za6t0t0 t0va s grypi4kite sa detski istorii!nie v detskata gradina bqhme na grypi4ki!Predp0lagam 4e ste g0lemi ve4e za delene!Na6iq klas e mn zadryjen!m0mi4eta,m0m4eta vsi4ki sme zaedn0!0s0ben0 m0mi4etata!
    ~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ние сме общо 10 човека в клас. По принцип няма някво огромно деление едно момиче и едно момче ,които ходят са постоянно заедно ,ама ако трябва да помогнат ще го направя.А има 2 момичета ,които са през всички междучасия с момичета от съседният клас и с тях изобщо нямам и контакт даже.

Град
    Софийско поле
    И ние сме на групи даве сме много надробени секи ходи с не повече от 3-ма души....мм доста тъпо,но какво да се прави?
    Down On The Farm!!!

ее лапешки истории ние бяхме така в 4 клас, вече не сме такива идиоти и идиотки
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    не не сме се делили никога яма так0ва нещ0 при нас винаги сме заедно и сме мн задружни...мн си се обичаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си