- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Деленето на групи!!!
о,да.
класа ни винаги е бил разделен на групи.
Първоначално написано от Jumbie483
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Да и нашия клас се дели никога не сме единни все някой ще се изцепи.
Например решим да бягаме от някой час и все има такъв който няма да иска и имаме една зубърка която винаги се дели![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
]Първоначално написано от happy!!!
хубаво е да сте задружен клас,но това не значи да се следвате във всички глупости
явно момичето има по-различен начин на мислене и според нея е глупаво да се бяга!!!
ние имаме 3-4 човека дет дразнат вс ама не са голям проблем ...праим многоооо глупости и тем подобнио и за тва последните 2 години не одихме на екскурзия (да ги ЦЕНЗУРА в ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА тея ...) и нащи кукли (момичетата..) и те се делят на 2 групички ама аз си имам там 5-6 доверени човека дет сме маса задружни и праим вс заедно![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
От начало мислех половината си клас за надути курви и си мислех че ще си остана при задръстенячките въпреки че не бих се сравнавала с тях.От началото и мен не ме смятаха много но постепенно и аз се присъединих към тях щот се пак аз бях новата а те и от преди се познаваха.. Но даже и класа ми да е на групи аз не го деля на такива.И аз си имам групичка с която примерно излизам но не оставам настрани и останалите дебели,грозни,зубъри,задръ тени ... щото знам че е гадно да си сам
дам и моя клас е на групички, кофти е, но това е положението
Fuck you You fucking Fuckers
То навсякъде е така и това няма да се промени,защото на някой все не му изнася нещо
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Ммм, да...до болка познато. И нашия клас се дели на групи, но това е съвсем нормално. Има: "зубъри"- 7(аз естествено съм отделена в тази група) , "кифли"- 6, "задръстенячки"- 4 и трима човека, чието присъствие не се забелязва.![]()
Преди време бях против въпросните групички, но сега съм на принцира на древните римляни:
"Разделяй и врадей"... като се замисли човек, това е нещо напълно естествено.Търсим си себеподобни, което е по-добре отколкото да ставаме хейтъри.
Тааа, движете с когото ви е приятно, само недейте да злословите...супер грозно е, пък и мина модата на вражеските лагери...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хахаха моя клас е толкова лицемерен, че няма накъде! Така чеее... вече съм си сама и не ме ебе изобщо![]()
Ко речи ?
Хахаха моя клас е толкова лицемерен, че няма накъде! Така чеее... вече съм си сама и не ме ебе изобщо![]()
Ко речи ?
Нас тази година двата класа (а и б) ни събраха в един и първоначално не се разбирахме,но после вече стана по-добре.Самоче си остана деленето на групички при нас момичетатанезнам защо така.
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
еми нормално да се групират хората с еднакви интереси, какво очаквате - навсякъде е така. Да сте видели цял клас, тръгнал към лавката, защото едно от момичетата иска да си купи вафла ?!![]()
да и ние сме разделени още от втори клас![]()
![]()
![]()
Всички се делим на групи заради интересите, не е хубаво, но е нормално.
Не стига, че сме на групи, ми днеска ме сложиха в екип по философия точно с тия хора, които НЕ МОГА..Ама НАИСТИНА НЕ МОГА ДА ПОНАСЯЯЯМ!!!![]()
![]()
Нямам търпение да идва бала догодина и да се махааам!
![]()
xmx na k0lk0 si? Za6t0t0 t0va s grypi4kite sa detski istorii!nie v detskata gradina bqhme na grypi4ki!Predp0lagam 4e ste g0lemi ve4e za delene!Na6iq klas e mn zadryjen!m0mi4eta,m0m4eta vsi4ki sme zaedn0!0s0ben0 m0mi4etata!![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Ние сме общо 10 човека в клас. По принцип няма някво огромно деление едно момиче и едно момче ,които ходят са постоянно заедно ,ама ако трябва да помогнат ще го направя.А има 2 момичета ,които са през всички междучасия с момичета от съседният клас и с тях изобщо нямам и контакт даже.![]()
И ние сме на групи даве сме много надробени секи ходи с не повече от 3-ма души....мм доста тъпо,но какво да се прави?![]()
Down On The Farm!!!
ее лапешки историиние бяхме така в 4 клас, вече не сме такива идиоти и идиотки
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
не не сме се делили никога яма так0ва нещ0 при нас винаги сме заедно и сме мн задружни...мн си се обичаме![]()
![]()