- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съседче по чин :)
С кой седите в даскало?Какво мислите за него?карате ли се понякога и за какво ?![]()
Мойта бебка се казва Златина и е един от най-точните хора който познавамПооочти не се караме
и имаме отлична система за подсказване
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Аз сядам с най-добрата си приятелка и сме си супер заедно.Много си помагаме по време на тестове и изпитвания![]()
мойто съседче се подкрепяме напълно,особено в историята и двамата спим
Еми различно, не сядам всички часове с един и същи човек... иначе се разбираме![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Винаги сядам с една приятелка, към която съм много привързан и не я давам на никой за нищо. Не се караме за нищо. Може да има спорове затова и онова, но то не е свързано с училище.
Don't tell me what I can or can't do !
Мойто другарченце се казва Жени много си я обичкам.Седим на един чин от 8 клас и не се разделяме.Караме се естесвено, но за глупости и след 1 минута вече си говорим много си помагаме в часовете и по принцип в живота![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Моето другарче се казва Гретка много я уважавам и обичкам.Най-често в час по математика и история ни хваща лигнята и се смем и ние нз защо
откачена работа... то толкова учене не е полезно :P
Чао сладурковци
![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Седя с една от най-добрите ми приятелки. Ами как е... Страхотно е, помагаме си на контролни, лигавим се в часовете, приказваме си, не се караме въобще. Супер е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
и ние така правимПървоначално написано от denuutu
винаги когато трябва да сме сериозни в по-важните часове и когато всички мълчат и слушат точно тогава и на двете ни става МНОГО смешно
![]()
и затова в 8-ми клас постоянно ни гонеха от часовете
![]()
![]()
иначе не се караме..само понякога може би за някоя глупост но бързо се сдобряваме
![]()
![]()
![]()
![]()
сядам с най-добрия си приятел в почти всички часове![]()
![]()
Седя с адашката по стечение на обстоятелствата![]()
Не се караме, помагаме си в часовете, но не мога да кажа, че ми е приятелка, т.е контактите ни са само в училище![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Оф нашия клас сме луда работа. Щяхме да съборим даскалото, за това сега най-строгата даскалица в областта (тя е председател на училищния съвет в областта) ни държи под строй... btw тя ни е класнаТа сега ни е наредила по номера и аз седя с момичето, което най-мразя от целия клас...нооо до сега не сме се карали, пък и нещо почнахме да се сприятеляваме..абе ще уживея..
![]()
Ем, ние сме суупер стари приятелки и се разбираме много добре. Казва се Йоана (като мен) и тва е лошо - учителите лесно ни запомнят като кажем, че и двете сме Йоани. о.о Ама карай.. имаме отлична система за преписване и т.н., пък в скучните часове къв смях пада не е истина. :Д
Иначе по английски стоя с Йоан - и той идиот като Йоана. :Д
П.С. Омг, трябва да си намеря другарче с различно име. :Д
Седя с най-добрата ми приятелка в училището и една от най-добрите в животаНевероятна е . Караме се често,но след 5-10 минути ни минава
Седя с една мн добра моя приятелка.4есто се караме но се сдобряваме за 2 минути .
От началото на годината седя с една добра приятелка от класа ;] подсказваме си разбира се но понякога много говори и ме дразни![]()
иначе сега нещо класната каза че ше ме слага с някво момче![]()
Много добри приятелки сме сис нея, само бъборим в часовете, ама напоследък почнахме и да си патим от това.Караме се за глупости, нищо конкретно.
Всеки час съм с друг човекпонякога дори не сядам на същото място
..иначе си обичам бубките по чин
еми аз седя с моите наи-добри фр. ж даскало и се чупстжам мн.добре![]()
ne se sramuvaiПървоначално написано от kiss_kris
![]()
Sinan Sakic rulzzz
аз седа с едно мн печено момиче с което никога не моее се скараме![]()
по цял ден само се хилим
![]()
![]()
С най-добрата ми приятелка седя. Няма такава лигня като наштаМоже би е единствения човек (като изключим другата ми най-добра приятелка
), с когото мога да споделя абсолютно всичко. Иначе дали се караме... ми да, за около 2 минути ни минава
![]()
![]()
nicolepcd
МОйто съседчи си емного готинко,макар понякога да се поскарваме за дребни работки.Но не сме най.добри приятелки,както повечето.Важното е да се разбираме добре и да.... си подсказваме много ясно.![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Аз седя с двете си най-добри приятелки....стаята ни е бивш кабинет и чиновете са огромни,за трима човека.