.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

незнам как да започна :::..

ot nqkolko meseca haresvam edno mom4e vijdahme se lqtoto na plaj4e i az o6te pove4e go haresvam sq i postoqnno si mislq za nego ...abe znaete kak e mn iskam da sam s nego oba4e neznam kakvo da mu kaja kak da zapo4na mn mi e trydno ?????!!!!!!! [pff i toi pak otkakto po4nahme dsk izob6to ne sa se6ta da izlezem da se vidim samo po skaip si pi6em ].....HeLLLp

Град
    Sofiя
    Ми направи така,че освен по скайп и да излезете и тогава действай. ; )) Късмет!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми излизайте зарибявай го, прави му намеци...или ако мислиш,че и той те харесва направо му кажи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Направи първата стъпка т.е покани го някъде ..било то разходка,кафе..нищо лошо,че ти го каниш - не му показвай още интереса си,а разбери повече неща за него

Град
    Sofiq
    Първо се срещнете.Недей да правиш любовни приэнания по Скайп.И беэ това според мен е по-добре с действия да му покажеш,че искаш да сте эаедно,а не с предварително наиэустени реплики.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    GOVORI i DEISTVAI.ako se sramuva6 i ne smee6 da napravi6 purvata kra4ka moje da izpusne6 zlatna vuzmojnost!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    просто му кажи .. аз например. . ако някое момиче таеше нещо към мен ,.. бих искал да знам ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

като няма време за тебе какъв е смисъла да ходите и като няма да се виждате
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си