.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    in my world!

въпрос за рибки...

ми значи днес си взех 2 рибки ама забравих да им взема храна апък от малка не съм имала риби и да ви питам колко време могат да стоят гладни щото чак утре към 3и30 мога да им дам храна?апък днен по това време ги взех..та май излиза 24 часа да са без храна.... апък хич не е близо до нас магазина.....моля ви се хора неискам да умрат ,толкова са сладки ,а и има възможност на голямото начи към 11 да ги нахраня
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен
    i 1 sedmica bez hrana da gi ostavi6 pak 6te ojiveqt,no e jelatelno po 2 pati v denq da gi hrani6
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    in my world!
    хора моля ви помогнете ми имам чъвството че губят жизненост нз само така ли ми се струва ама май търсят храна...ох как искам да и дам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

спокойно нищо няма да им стане.през нощта е нормално да не са толкова жизнени.зависи ако са по-едри риби може да пробваш да им дадеш галета или нещо такова щом толкова искаш.пробвай и ако не го ядат го махни.

Град
    L.A. \ Moscow
    тури им 1 филия хляб! казаха ти че няма да трупясат от глад! бахти тфа са риби е!
    Raise your fist!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Спокойно,аз моите съм ги оставяла и за много по-дълго време без ядене и пак нищо им няма. То си е хубаво през 1-2 седмици да ги оставяш да гладуват един ден. Ти по-добре гледай като ги храниш да не прекаляваш с яденето-сипваш им само толкова,колкото могат да изядат за 3 минути.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Няма нищо да им стане споко
    Аз моите ги храня веднъж на ден - сутрин, но понякога се случва да забравя и... им няма нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си