- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОТКАЗАХ СЕКС
проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes