.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Въпрос относно чуплива коса

Здравейте имам чуплива коса, която малко или много ме изнервя от време на време.Има ли начин да седи идеално права за по - дълъг период от време ?Било то с козметични продукти и etc...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на mynichka
    върви на трайно изправяне ..начи на мен за изправане на бритона преди ми земаха 30 лева ..за цялата коса незнам колко е..
    но седи 6 месеца ..и като станеш от леглото си е право ...като се къпеш ..каквото и да го правиш си остава право .. :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ximi4esko izpravqne no e mn vredno......... ina4e presa.a ako ne izka6 da q gori6 az za da izpravq kriv ili na4ypen kos1m si slagam lak za kosa na pr1stite i s tqx izpravqm ki4yra.sled kato izs1xne moje da go razre6e6...no ne e traino..........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    върви на трайно изправяне ..начи на мен за изправане на бритона преди ми земаха 30 лева ..за цялата коса незнам колко е..
    но седи 6 месеца ..и като станеш от леглото си е право ...като се къпеш ..каквото и да го правиш си остава право .. :P
    Трайното изправяне ме притеснява...Казаха ми че имало голям шанс косата ми да опада...А както и от 2 години си боядисвам косата и не съм бил с естествения си цвят...Ще пробвам това с лака...Мерси мн за съветите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си