- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кафяво течение по време на секс
Ot izvestno vreme neposredstveno sled vseki polov akt mi se poqvqvat po nqkolko kapki kafqvo te4enie spored vas na kakvo moje da se dulji tova???
Т.7
swords1010
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
![]()
ne ne e ot analen sex!
off nikude nemoga da namerq da pi6e za takova ne6to![]()
ne tova ne mislq da stava za sega
Ако се случва всеки път - не знам.
Но ако е само преди и след цикъл, мисля че може да са просто съсирили се капчици кръв. В смисъл кръвта като поседи и става кафеникава ...
Ама как го обясних само...![]()
Прай си клизма преди секс
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гинеколог мойто момиче и нема от кво да се притесняваш.Човека ще ти каже ко да правиш и така.Найстина ако е нещо сериозно може да се влоши.
Отивай при специалист да ти каже какво ти има, защото е явно, че нещо не е наред.Щом не се притесняваш да правиш секс, значи би трябвало да не се притесняваш да отидеш и на гинеколог.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
emi na 16 god. sum pri4inata za koqto neiskam da otida na genekolog e 4e maikami i tq trqbva da se namesi puk ne6to ne mi e udobno da govorq za takiva ne6ta pred neq ama ina4e mnogo me pritesnqva tozi problem![]()
Ти какво очакваш? Да познаем какво ти е и да ти кажем как да ти мине?Ами няма да стане
Отивай при специалист колкото се може по-бързо, защото това не ми се вижда хич нормално..!
za6to puk da se namesi?tolkova li ne moje6 sama da si vzeme6 napravlenie ot li4nata i da otide6 sama na pregled???ei,kato po4nete da se psihqsvate s tezi maiki zna4i!!!ina4e si golqma za sex,a ne moje6 da spodeli6 s maika si za elementaren zdravosloven problem!!!taq maika ne e samo da cuca6 pari ot neq!Първоначално написано от Val4etoO
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
eMii nomera staa taka strah te e sram te e strah ta e sram ta e prestra6ava6 sa stava ti malko neodobno i posle zabravq6 za slu4iloto se![]()
![]()
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az znam poprincip kakvo trqbva da se napravi no vi pitam spored vas na kakvo moje da se dulji tova ne mi trqat suveti!!!
Не сме лекари, нямаме възможност и да те прегледаме, така че как да знаем![]()
Аз ходих на гинеколог и цитирам - "Всякакво течение което ти се появява независимо кога бяло или какъвто и да е сруг цвят не е нормално!"
Така да поскра ми се защото аз я питах дали по принцип не било нормално да си имаш някакво течение, което се усилва примерно преди цикъл. Така, че не си мислете, че е нормално каквото и да било течение...
Момиче ходи и ти.. Ако не искаш да минаваш през личната си приготви 10 лв за преглед и още 20 за лекарства...