.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: lqlq

lqlq

blqblq

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Сигурно има шанс, но щом ходи с нея отскоро... значи помисли си, познава теб преди да тръгне с нея, но явно не те харесва толкова, щом си си е хванал гадженце.. може би е добре да не се бъркаш.. може би той ви възприема отношенията по-приятелски, отколкото ти си мислиш.. кой знае, може да не представляваш за него обект, с който може да ходи.. (щях да напиша сексуален обект, ама нещо нямаше да се връзва)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Сигурно има шанс, но щом ходи с нея отскоро... значи помисли си, познава теб преди да тръгне с нея, но явно не те харесва толкова, щом си си е хванал гадженце.. може би е добре да не се бъркаш.. може би той ви възприема отношенията по-приятелски, отколкото ти си мислиш.. кой знае, може да не представляваш за него обект, с който може да ходи.. (щях да напиша сексуален обект, ама нещо нямаше да се връзва)
    Той се познава с нея преди да се запознае с мене

Както си решиш, ама явно той си харесва и нея.

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote

Той се познава с нея преди да се запознае с мене
    Значи,аз съм момче.Според мен при момчетата е найстина голяма рядкост да те харесат от първият път (става само когато искат да си легнат с момиче , но щом сте толкова близки значи ,не е за това)при нас трябва малко ,всъщност много време [ е поне при мен].Аз познавам едно момиче от градината ,но чак сега разбирах ,че я харесвам (за ши* тя няма никакви други чуства освен приятелските към мен,но това са си мойте проблеми).Бих ти препоръчал да седиш мирно и спокойно ,така или иначе те някога ще скъсат ,и тогава отиваш при най- близкия си приятел/ка .Ще го отешаваш малко и след това ще му разкажеш всичко.

Това е мое мнения (а нямам голям опит в тези неща.Всъщност нямам никакъв ) Чудя се защо ли писах толкова много като съм nooB в любовните игри и просто никой не трябва да слуша съветите ми

Той може да изпитва към теб нещо като привличане , но е влюбен в нея .. след като скъсат той може да помисли върху това , което изпитва към теб .. дано да се получи

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има шанс, не спирай да се бориш !

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може би имаш шансове и трябва да опиташ,Но след като скъсат
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Абсолютно ! Ако го харесваш много,не съсипвай чувствата му,дори и да е с друго момиче
    Reality is wrong,dreams are for real.

[quote="zelenooko_kote"]
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Абсолютно ! Ако го харесваш много,не съсипвай чувствата му,дори и да е с друго момиче
    Абе хора не мем нападайте.Под ,,по-настъпателна" нямах предвид да правя мръсни номерца или курвенски изпълнения.Просто ще му покажа каква съм всъщност и ще разбера кое би предпочел,защото сегашното му гадже е от типа ,,глезените куклички" ,тоест моята пълна противоположност.Ще продължавам да се държа с него както досега и ще покажа най-доброто от себе си за да видя кое предпочита - лиглата или по -сериозното момиче (колкото и нескромно да звучи)...макар че чесно казано едва ли би избрал мене,те момчетат не си падат точно по тоя тип момичета,но все пак ще се опитам,пък квото стане

Град
    Саламанка,Испания
    Напротив,повечето момчета си падат по сериозните момичета,но явно не знаят какво да правят Докато със кифлите е лесно,затова им се хвърлят на врата.Не се тревожи,продължавай да поддържаш приятелството си с него толкова близко,и в крайна сметка той ще осъзнае,че ти си по-добрата Ако не,не се отчайвай - просто не си случила,ще имаш още много шансове
    Reality is wrong,dreams are for real.

em che to w kurwenskite nomerca nqma chak tolkowa losho.. wse pak ne si i priqtelka i nishto ne i dyljish :]

prosto az ne bih go prawila shtoto ne bih se chustwala komfortno, boja krawichka sum, kwo da se naprawi.. :]

Супер фен
    Е това, че са гаджета не означава, че са женени Според мен си поддържай отношенията с него, но не се опитвай да ги скараш и разделиш.. Времето ще покаже Иначе така както обясняваш ти нещата, определено имаш шанс.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi tva che ste tiolkova blizki e golqm +,no pak i hodi s neq...
    Mislq,che trqbva da opitash da si s nego,nqma koi znae kakvo da gubish.Uspeh.

mda..az se nadqvah nqkak si s vremeto da useti 4e ima ne6to pove4e ot priqtelstvo mejdu nas (p1k i nali uj nqmalo priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ).4ak se 4udq kak e s tazi toi e tolkova seriozno i dobro mom4e..ma to nali znaete hubavite mom4eta vse sa zaeti

Ако питаш мен вкарай стратегията.Даваме го умно.Сближи се с нея, ама гледай той да не научава чв сте близки и за кратко се време се опитай да стане кучката на твоя страна.. В същото време вкрай малко женска злоба..На него му говори така мило... вкарвай някой друг лаф от сорта: Абе...Не че ме питаш, ама не е много подходяща за теб.. и с малко повече ум, чар и мръсни номера ще станат нещата..

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Ако питаш мен вкарай стратегията.Даваме го умно.Сближи се с нея, ама гледай той да не научава чв сте близки и за кратко се време се опитай да стане кучката на твоя страна.. В същото време вкрай малко женска злоба..На него му говори така мило... вкарвай някой друг лаф от сорта: Абе...Не че ме питаш, ама не е много подходяща за теб.. и с малко повече ум, чар и мръсни номера ще станат нещата..
    ideqta e dobra,no nie ne se poznavame dobre vijdala sam q samo 1 p1t i se poznavame sasvem beglo o6te pove4e 4e nqma 6ans da se vijdame 4esto

sajalqvam 4e podnovqvam temata nooo....molitvite mi se sbadbaha.Tiq dvamata skasaha

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    според мен имаш шанс опитай
    zadaljitelno

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    дай пик и ще ти кажем дали ще успееш :P
    <N>