.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: lqlq

Цитирай Първоначално написано от ChoCohoLiC
    Повечето момчета които са много близки с някое момиче си падат по нея
    a dano

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

www.izity94.aha.bg <~~ Ei vi snimki

Град
    Русе
    и при мен имаше нещо такова...харесах си го още в мига,в който го видях...доста време ни отне,докато станахме истински приятели...споделяхме си всичко,шегувахме се,говорехме постоянно...по едно време дойде момента на признаването,че и двамата сме се харесвали някога...само че ме беше срам да кажа,че още го харесвам...страх ме беше,че може да ме отхвърли и въобще да загубя единствения си за тогава бес френд(момче)...никога между мен и някое друго момче не е имало толкова силна връзка...
    сега продължаваме да сме приятели...шегите и съобщенията са доста по-малко...вече не си говорим често...рядко се виждаме,ако го направим е на здравей,здрасти...отново си споделяме,но рядко и ако се случи,то ще е за това 'коя си е харесал' или 'с коя е гадже' или 'с коя бил спал'...незнам дали се е опитвал да ме накара да ревнувам,но е успявал...дали от ревност или от загриженост винаги съм се интересувала от хората,с които дружи ;д;д но не да ги разпитвам или да ги следя...просто искам да го предпазя може би...но любовта,която изпитвах преди години,сега е просто приятелска...това е гадното...

ако не предприемеш нещо,просто ще го изгубиш...може да те обича и да се опита да провокира ревност в теб...за да разбере дали ти го обичаш...или просто наистина да си му най-добрата приятелка,но нищо повече...
    така или иначе когато хората загубят нещо или някой,осъзнават колко важно и ценно е било за тях,но е вече късно.ако той не е осъзнал какъв чудесен човек си,то ще го осъзнае,но ти вече ще си загубила онази любов...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    и при мен имаше нещо такова...харесах си го още в мига,в който го видях...доста време ни отне,докато станахме истински приятели...споделяхме си всичко,шегувахме се,говорехме постоянно...по едно време дойде момента на признаването,че и двамата сме се харесвали някога...само че ме беше срам да кажа,че още го харесвам...страх ме беше,че може да ме отхвърли и въобще да загубя единствения си за тогава бес френд(момче)...никога между мен и някое друго момче не е имало толкова силна връзка...
    сега продължаваме да сме приятели...шегите и съобщенията са доста по-малко...вече не си говорим често...рядко се виждаме,ако го направим е на здравей,здрасти...отново си споделяме,но рядко и ако се случи,то ще е за това 'коя си е харесал' или 'с коя е гадже' или 'с коя бил спал'...незнам дали се е опитвал да ме накара да ревнувам,но е успявал...дали от ревност или от загриженост винаги съм се интересувала от хората,с които дружи ;д;д но не да ги разпитвам или да ги следя...просто искам да го предпазя може би...но любовта,която изпитвах преди години,сега е просто приятелска...това е гадното...

ако не предприемеш нещо,просто ще го изгубиш...може да те обича и да се опита да провокира ревност в теб...за да разбере дали ти го обичаш...или просто наистина да си му най-добрата приятелка,но нищо повече...
    така или иначе когато хората загубят нещо или някой,осъзнават колко важно и ценно е било за тях,но е вече късно.ако той не е осъзнал какъв чудесен човек си,то ще го осъзнае,но ти вече ще си загубила онази любов...
    браво това беше най-трогателното и иистинското постче досега.

Град
    40 Miles from the Sun
    People are all the same
    And we only get judged by what we do
    Personality reflects name
    And if she's ugly then
    So are you

;]

Колкото и грозна, тъпа, неподходяща за него да ти се струва, тя Е с него и да задаваш въпроси тип "Аз или тая?" само показват колко са злобни хората и в частност момичетата. Ся видях, че са скъсали. Еми, честито, официално си в 'играта'. Сигурно ще е твой скоро. ;]

Град
    Русе
    мерси ше те черпиме една бира
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    мерси ше те черпиме една бира

aaa dobre (ariana ako moje)

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Имате шансссссссссс УСПЕХЧЕНЦАА

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Сигурно има шанс, но щом ходи с нея отскоро... значи помисли си, познава теб преди да тръгне с нея, но явно не те харесва толкова, щом си си е хванал гадженце.. може би е добре да не се бъркаш.. може би той ви възприема отношенията по-приятелски, отколкото ти си мислиш.. кой знае, може да не представляваш за него обект, с който може да ходи..
    +1 Но не се знае..надеждата умира последна

ms na vs mn sladki i vi blagodarq 4e me obandejdvate za6toto ako ne bqhte vieee.....nz

Град
    Svishtov, Bulgaria
    само недей да се опитваш да го разделиш с приятелката му, щото директно изкопаваш гроба на хипотетичната ви бъдеща връзка
    лелеее, кога започнах да звуча толкова философски!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си