www.izity94.aha.bg <~~ Ei vi snimki![]()
и при мен имаше нещо такова...харесах си го още в мига,в който го видях...доста време ни отне,докато станахме истински приятели...споделяхме си всичко,шегувахме се,говорехме постоянно...по едно време дойде момента на признаването,че и двамата сме се харесвали някога...само че ме беше срам да кажа,че още го харесвам...страх ме беше,че може да ме отхвърли и въобще да загубя единствения си за тогава бес френд(момче)...никога между мен и някое друго момче не е имало толкова силна връзка...
сега продължаваме да сме приятели...шегите и съобщенията са доста по-малко...вече не си говорим често...рядко се виждаме,ако го направим е на здравей,здрасти...отново си споделяме,но рядко и ако се случи,то ще е за това 'коя си е харесал' или 'с коя е гадже' или 'с коя бил спал'...незнам дали се е опитвал да ме накара да ревнувам,но е успявал...дали от ревност или от загриженост винаги съм се интересувала от хората,с които дружи ;д;д но не да ги разпитвам или да ги следя...просто искам да го предпазя може би...но любовта,която изпитвах преди години,сега е просто приятелска...това е гадното...
ако не предприемеш нещо,просто ще го изгубиш...може да те обича и да се опита да провокира ревност в теб...за да разбере дали ти го обичаш...или просто наистина да си му най-добрата приятелка,но нищо повече...
така или иначе когато хората загубят нещо или някой,осъзнават колко важно и ценно е било за тях,но е вече късно.ако той не е осъзнал какъв чудесен човек си,то ще го осъзнае,но ти вече ще си загубила онази любов...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if she's ugly then
So are you
;]
Колкото и грозна, тъпа, неподходяща за него да ти се струва, тя Е с него и да задаваш въпроси тип "Аз или тая?" само показват колко са злобни хората и в частност момичетата. Ся видях, че са скъсали. Еми, честито, официално си в 'играта'. Сигурно ще е твой скоро. ;]
мерсише те черпиме една бира
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
+1 Но не се знае..надеждата умира последнаПървоначално написано от jghgh
![]()