- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой от 5, 10 или 12 клас тууук плс
Хора, ще ви поискам една услуга
Ако някой е 5, 10 или 12 клас.. дали може да ми каже до кой урок са стигнали и какво учат по История в момента![]()
Имам стаж в тия класове и искам поне да знам какво учите..че..бляяя..мн кофти
Много ще съм ви благодарна,много много![]()
![]()
![]()
Smile!?
Реформациятааааа в Германия и в Англияяяяконтрареформацияяяя
ПС: 10 клас саъм :]
ааааааа имай в предвид, че аз уча по история за 9 клас![]()
И аз съм 10 клас днес взехме урока: руската империя, кризата и революцията на Болшевиките. Учебника ни е история и цивилизация на издателство Анубис ... ако има и това значение.
В момента сме на урока : "Великобритания между двете световни войни" .Раздела мисля, че беше "Светът от края на първата до края на втората голяма война"
10 клас съм![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
12 клас съм
Прабългари :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ми ся съм на раздела за първите хора на земята....Вчера взехме обощителния урок
П.П 5 клас съм![]()
12 клас съм. Взехме създаване на Дунавска България и нейното укрепване.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Много сте назад в 12 клас, което ме устройва напълно
И 5 клас е мн добре!
Мерси много![]()
Smile!?
Sa6t ... 6te ni izpitvat za posledicite ot purvata svetovna voina na franciq sa6t i velikobritaniq ,a kato zemme i za rysiq .. kazaxa da zapomnim ,4e samo sa6t ne e psotradala ot PVS 1o kl. sum![]()
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
Ние сме до урок Поява и разпространяване на Християнството
5 клас съм ;]
Емиии... аз в момента съм 10 клас обаче... грам представа си нямам на кой урок сме поради простата причина че винаги съм със слушалките в ушите или сладко сладко спя в час хахахах![]()
![]()
Ко речи ?
Аз съм 12-ти, но нямам история
Първоначално написано от AnincetoSexy
аз съм 11 .. май не мога да ти помогна?![]()
The Spark
лелее като се замисля аз 12 години не съм отворила учебника по история а завърших средното с 4,75 по история....сега като чета докъде сте стигнали имам чувството че тфа никога не съм го чувала в час.....то и даскалката от 9-12 клас беше една....нямам думи направо![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Аз съм 12клас и сме на кризата след Тервел.
az sam 9 klas i y4a po y4ebnicite za 8.v momenta y4im za Triymfa nahristiqnstvoto nad ezi4eskite religii.SKUUUUUUUKAAAAAAAA!!!!!!!!!
Аз съм в 10 клас.Днес взехме урока за Русия.Не помня как се казваше точно,защото цял час говорех![]()