- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Безизходица
Леле...не знам какво да правя...имам дълга гъста коса...реодвно се подстригвам...рядко и слагам пяна...а тя сега взе да окапва...вчера докато я мия запуших канала от паднали косми...пада много...в стаята ми е пълно с коса...по възглавницата ми и се притеснявам да не оплешивея...НЯКОЙ ДА Е СТРАДАЛ ОТ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ?![]()
normano e-esen i prolet po4ti na vs im kape!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
и на мене ми се случва. нормално е при смяна на сезоните. не се безпокой няма място за паника.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
4etax nqkade 4e e normalno na den po 50 kos1ma da ti padnat ot glavata.............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от Adelina
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Смяната на сезоните ще да еЩом всички това казват, значи няма място за притеснение
П.П. И на мен така почна да ми пада в началото, ама сега вече почти не.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
аз по това регулирам времетощом почне да пада, значи сезона се сменя
![]()
спокойно, нормално е при смяната на сезоните, но ако продължава иди при дерматолог ...
ооо и аз съм така,споко...из цялата къща има дълги черни космиа аз мн мразя косми,дори и мойте...и кат се къпя падат адски мн и ме е супер гнус...ама било нормално викат...така че...
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
kakto kazaha normalno e i ot sezonite i ot pyberteta
Възможно е да пада, ако си сменила нещо от козметиката за коса.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
и на мен ми беше тако до преди седмица ама мина без да правя нищо![]()
и при мене е такаПървоначално написано от scoobydors
![]()
Това за 50те косъма всъщност било много относително, на гъстите коси им падали по повече.На мен целогодишно ми капе косата, майка и прахосмукачката са се видели в чудо от мен.
Но засега не съм забелязала да е оредяла, а е така от година и нещо може би, така че явно като за нея е нормално.
Есента е нормално спокойно![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не се притеснявай.Нормално е.Щом косата ти е по-гъста,нормално е да ти падат повечко косми.Според мен си внушаваш,че са чаааак толкова много.И аэ така веднъж,когато бях на фриэьор,като ме срешиха и се ужасих колко мноооого коса има по четката,а фриэьорката ми каэа,че въобще не е толкова много и е нормално даже повече да ми пада.И както другите каэаха,може да е от смяната на сеэоните.Не се панирай. =] Нормално е да ти пада коса.А и дори да имаш косопад,това не эначи,че оплешивяваш!
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.