- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПОМОщ!!!!!!!!!!!!!!!!Педофиииил
Значи влизам си аз в импулса и имам лично съоб6тение в което некъв 25 годишен(аз сам на 12) ми пи6е "мн. си сладка и секси"аз викам "да ама съм 13 години по-малка от теб"тои:"и какво ни пречи да си разменим голи снимки по skype,нали няма да се е''м"![]()
![]()
и сега писах там във нару6енията за тоя и т.н.Мале хора изкарала съм си акъла!!А вас искам да ви питам тоя какво мoже да ми направи при условие че го блокирах и си изтрих снимките(само една оставих)???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момчето е на 25...верно може да не е психически наред,но чак пък педофил...успокой се малко,все още физически не е възможно да си пъхне ръката в монитора и тя да излезе от твоята ръка и да те сграбчи,така че не виждам от какво се плашиш толкова.
като си толкова тъпа и страхлива, какво изобщо дириш в такъв сайт?
ама не, трябва да си яка и да се правиш на "мацка", макар и да си лапе на 12
4oveka na 25
a ti na 12 i v saitove za zapoznanstva a
tarsi6 de4urligata ot qslata li![]()
кво се впрягаш?
негър-педал .. бляяПървоначално написано от MostHated
човееек мене са ми писали (не в импулс де) разни на по 30 и са ми викали мн си сладка искаш ли да се видим дъра-дъра абеее викаш им мне намери си някоя, не ме интересъваш имам си приятел и такива. Няма нужда да се тревожиш чак толкова, просто ФЪК ОФ и бай-бай![]()
Омг, а ти би ли споменала какви ти бяха снимките?Първоначално написано от Iv Jonas`
А тоя едва ли ще те убие че си го блокнала и че си си изтрила снимките - все пак тва си е твое решение. На мен са ми писали 276745 такива ама не съм се разстройвала чак пък толко'.![]()
Нищо няма ти направи, темата ти малко ми изглежда все едно се правиш на интересна, не се обиждай.
И повече на такива въобще не отговаряй бе.. кво се занимаваш...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
snimkite mi bqha nqkyde 7-8 i to samo v lice,ne sym se praela nq nqkakvo super macka ili maloletna kurvetinaПървоначално написано от jghgh
ne se pravq na nikva macka prosto vsi4kite mi fr. sa registrirani i az za da ne ostana po-nazadПървоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от OtherDimension
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
tvoite priatelki sa mi pravili svir**Първоначално написано от fireprincess
ela mi napravi i ti da ne ostane6 po nazad![]()
spored men e mnogo protivno momi4enca kato teb da imat registracii v takiva saitove![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
в импулса е пълно с такиа,няма причина да те е страх и на мен много такива са ми писали просто ги игнорирай![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ама вие сте ебати хората...момчето може да е решило да се пошегува...а като си на 12 що лъжеш,що си в импулс кат' те е страх ?Такива като тебе ме дразните много...бил педофил,ми ако просто те кефи и нищо повече...мислиш ли че 25 годишно момче ще иска да е*е някаква си пикла ?
Като му се е е*ало,каточели няма к*рви в импулс....там поне са БОЛ !
![]()
--------
Сори за мръсните думи !налагше се
Какво прави 12г лапе в сайт за запознанства?
На 12г не трябва ли да залягаш над уроците,а не да се вихриш по интернет?
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
ot mn malki neshta se spichash haha
mn si naivna qvno ; )
ujas
samo kato go prochetoh i az si izkarah akyla
trqbva da Ovedumish vlastite za tova narushenie !
Моля ?!
+1Първоначално написано от OtherDimension
ходи си играй с кукли, после скачай на импулса.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мацко, успокой се малко и помисли над това какво реално искаш да постигнеш ти с регистрация в подобен сайт и какво търсят разни батковци на по двайсет и няколко годинки.(:
Може би не си очаквала подобно нещо, но добре дошла в клуба.Радвай се, че до този момент неприличните предложения ти ги отправят само в нета.
Иначе, тоз господин ти е направил достатъчно, демек яко те е стреснал, да се надяваме, че не е някъв психар.Не се филмирай, има ги сякви.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от fireprincess
Боже бъдете различни! Стига розови клонинги! Аре като твойте приятелки имат, може поне ти да не си поредната.......................
За чий ти е тоя импулс, малка си!![]()
Madness is genius.