- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПОМОщ!!!!!!!!!!!!!!!!Педофиииил
абе тези сайтове са за запознанства а не за 12 годишни пикли![]()
Не знам, ама изглеждаш доста тъпичка...Не се обиждай, ама хем си се регистрирала, хем те е страх...
Изтрий си регистрацията и си обуй гащите, ако са били събути на някоя снимка...
![]()
Като се регваш в подобни сайтове какво очакваш, някой да похвали хубавите ти зелени очи и да те покани на среща .... за да обсъдите световната икономическа криза?!?
Като не ти харесва - изтрий си акаунта. Ако ли не - ще търпиш подобни боклуци да ти пишат![]()
Зелена е още, страхува се...Първоначално написано от machoka
Към авторката-твоите дружки не получават ли такива писамца?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Офф... Без коментар.
Ама врено първо не ти траа рег в такива сайтове освен ако наистина не търсиш някой, с който да излезеш и си мн закъсала.
Второ, кфо ти пука. Не вярвам да си прави труда той да прави кфото и да било.
Да ти кажа е мн тъпо тфа, че имаш рег там, за да не останеш по назад, не ти ли се ще да бъдеш различна от другите?? Пф...
Може и да е педофил, ама какво може да ти направи през интернета? Е, освен ако не се срещнете, ама нали не сте все пакАйде по-спокойно, аз се оправям с много по-извратени и то очи в очи
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
Не разбирам как очакваш да ти помогнем. Да ти махнем снимките вместо теб ли?
Като неискаш да ти пишат ''педофили'',които са за теб,си пиши с момчета на твоята възраст.Макар,че да е нормално момчето, (мъжът) да си иска sex, все пак е на 25.То момчетата,на по 13-15 искат,пък какво остава за един мъж или голямо момче.И е напълно нормално да ти иска гола снимка,в днешно време ,ако не си забелязала,момичетата на твоята възраст дундуркат вече бебета.Не,че те подстрекавам,да не си помислиш,нищо подобно,но казвам реалните факти,такива ,каквито са в наше време.![]()
Като си толкова отворена, че да ползваш на 12-13г услугите на подобни сайтове - ЩЕ СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА.
Кой знае какви снимки си била сложила!![]()
Струва ми се ,че си змей ?Първоначално написано от fifenceto
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Въобще цялата тази история с тия сайтове е толкова противна.Деца на по 11-12 си качват голи снимки и 'ич не им пука кой ги гледа и тн...Вие сте си за бой не тоя 25 годишен ''педофил''
Down On The Farm!!!
ееее, сладурано, ми то не може хем тъй, хем иначе. като ще се гъзиш като евтинячка на повикване (това,което на вашия език означава "сексапилно") по сайтове за запознанства, само за да не изостанеш по-назад от кирливите си съученички, ще се наложи да общуваш както с приятни набори, които искат да ти го боднат, така и с 'педофили',които също искат да ти го боднат. не виждам нищо странно в това един мъж да се зазяпа по някое надарено, не-зле изглеждащо момиче, което чрез визията си крещи "ела начукай ми го, безплатно е"... ако не можеш да се примириш с този факт, предполагам има някаква опция за изтриване на акаунта. ако пък се примириш значи просто това си търсила. sad, isnt it?
Първоначално написано от merediana
Недей се прави на интересна, знаем те тебеПървоначално написано от merediana
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ми кво търси 12 годишна пикла в такъв сайт?
Ква ти е работата там..Тва,че ся по на 12-13 са курви "фешънки" повечето не значи,че и ти трябва да подръжаваш..освен ако ти самата не си такава..
Като се имаш за толкова голяма,че да си слагаш снимки на ляво и на дясно да те гледат всякакви,значи си достатъчно голяма и да се оправяш сама,нали.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
МИСЛЯ, ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН!!!Първоначално написано от merediana
Каквото повикало, такова се обадило
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
i az tova shtqh da napisha.Първоначално написано от OtherDimension
to za 4etiri stranici sigurno ve4e vsi4ko se e izpisalo.
Na tebe mlada devoiko trqbva da ti sprat interneta!
A ti kakvo podqvolite si misle6e, 4e moje ili ne moje da se slu4i v sait za zapoznanstwa?!?
Da ne bi samo da o4akvash vsi4ki da te vazhfalqvat kolko si seksi,s ladka, krasiva i vsevyzmojni prostotii.
Vzemi se stegni i ne vlizai po takiva mesta!
Abe vuobshte ne smqtam, 4e momi4e na 12 godini trqbva da ima internet.
Za kakvo ti e toq net?!
Da si pishesh domashnite po literatura!? Da se zaribqvash s mom4eta na po 20 godini? Da prashtash smsi na sauchenichkite ti prez mtel i globul?
Dai mi edna osnovatelna pri4ina zaradi koqto imash internet..... ako li ne mojesh - reji si kabela
а за кфо си си трила снимките кфо се впрягаш в импулса ги иам секви на мене така клко са ми писали тряа да свиваш щом си се регнала там![]()
![]()
![]()
![]()
Знаеш ли как ги обичам такива като теб? Особено да са ми наблизо.
ТИ НА 12 КФО ТЪРСИШ В ТОЯ САЙТ МИ ОБЯСНИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
това е нищо! мене един по улицата ме гонеше с колело и ми викаше мале ако те хвана![]()
![]()
![]()
![]()
Избягах му
![]()
I L0VE MY FRIENDS