- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още 3 дни
Ми на повече съм от 19-20 но това няма кой знае какво значение.Иначе съм съгласна с това, че някой го правят с точния човек на 15-16, но това са изключения, на тази възраст повечето въобще не осъзнават какво вършат.Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
Ми не не съм го правила на 18, а на 17.Да подкрепям напълно! А на другото момиче ако си на 19 и имаш приятел от 5 години, едва ли си го направила на 18... незнам де така си мисля....
ауе не ми се чете толкова мн майна...![]()
![]()
![]()
О, Боже, техна работа си е ве. "Не сте ли много малки..."Първоначално написано от baby_bitch
Ем, да, малки са, но после може и да не съжаляват. Освен това по-добре да го беше нахранила, отколкото като няква бабичка да скърцаш като грамофон "Не сте ли деца още, сексът е еди-кво-си"
Ти на колко си, 16? Много ли си голяма?
Не защитавам разхайтването, и аз мисля че "онези времена" са били много по-готини, ама почвам да се нервя на цялостната история в тоя форум - простотия до шия, разхайтеност (единия отбор) и ПСЕВДО морализъм. Най-вече псевдо, защото не сте толкова невинни и правилни. Но постоянно давате акъли и вече не е респектиращо, а дразнещо!
Наистина не е хубава картинката, че всеки бърза вече да се наебе, и на мен ми изглежда абсурдно тва да си представя човек на 15 години да си прави планове как ще си наебе приятелката в стаичка, ама не променяте нищо с тия мрънканици...
леле, как се дразня напоследък.. май ще ми идва.. никой да не го приема лично, просто мисля че размахването ви на пръст поучително няма никва основа и покритие..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е ако беше прочела поста ми малко по нагоре, щеше да разбереш че съм над 20!А ти като си на 15 за много голяма ли се вземаш?Не съм никаква псевдо моралистка, по-точно не съм псевдо, просто ми писна вече 16 годишните момиченца да са с по един,два аборта.Също така предпочитам да чета морал отколкото да "храня" който и да било и да си показвам простотията в форум.Първоначално написано от jghgh
Напълно съм съгласна с теб, а и аз не се влиая от хората който си мислят че "живея в миналия век"baby_bitch,mila,mn mi dopadat mneniqta i izkazvaniqta ti,nz na kolko godini si,no opredeleno mi dopada misleneto ti.no nqma smisul da obqsnqva6 na dulgo i 6iroko i da za6titava6 tezite si,decata nqma da psrat da pravqt sex,nqma da sprat da pravqt aborti na po 13-14-15-16,dokato drugi jeni davat jivota si da imat sobstveni deca,prosto degradaciqta e masova i nie s teb v slu4aq zvu4im kato 4e li "jiveem v minaliq vek"...e neka jiveq v minaliq vek,qvno tam 6te jivee i sina mi,no zapo4ne li da pravi sex na 14-15 pone 6te govorq s nego otkrito,6te mu obqsnq li4no AZ-maika mu, vsi4ko za sexa,abortite,posledstviqta i vsi4ko,a tuk hem masovo se plu6tqt na tazi vuzrats,hem masovo gi e sram da govorqt i spodelqt s "tupite si i ograni4eni" roditeli.
Сори, не ти личи да си над 20. И айде стига преувеличения за 16 годишни с 2 аборта и т.н.
И защо ми изкарваш цитати на нЕкви, дето са ти похвалили някое мнение? И аз мога да изкарам не малко такива, ама защо ми е..
Не се мисля за голяма (или поне не много), но просто вече се дразня на тоя цирк, на тая злоба и простотия, на надути хора дето си мислят че другите са по-тъпи от тях и т.н..
Точно скърцат като досадни грамофони и не обогатяват с нищо, само ръсят негативизъм.. и се правят на кой-знае-какво без особено покритие.
Нищо лично. Просто си нападателна и ми се струва без особен повод някак си.. Нещо като злобеене, ми дразнещо е. И си мисля че не особено основателно.
Знам че не живееш в миналия век.
Първоначално написано от jghgh
И какво като съм нападателна?Да не съм единствена?Причината да нападам ето такива сополанковци като автора на темата е че преди години съседа ни който беше гинеколог правеше незаконни аборти в собствения си дом на такива 16-17 годишни момичета, след което изхвърляше банките в двора ни.Това го разбрах като бях на 12, виждала съм с очите си как влизат момичета в къщата му, даже телефонираше на майка ми за да й каже да погледне кой звъни на вратата му, за да не цъфне полицията в дома му!Майка ми знаеше какво върши и все пак си затваряше очите.Всичко е истина и съм се убедила с очите си, не пиша измислици за да си защитавам тезата.Извинявам се ако съм обидила или обиждам някого но това е реалност за някой хора.
mhmне планирай нищо,защото когато човек си прави големи планове накрая нищо не излиза... Действайте спонтанно. и задължително с предпазни мерки.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Добре, и аз не искам да се карам.Първоначално написано от baby_bitch
Само че според мен историите за децата, които неконтролируемо правят секс е малко преувеличена. Повечето от класа ми са девствени, и изобщо хората които познавам и които съм питала. Не върви чак толкова на зле новото поколение.
И не е добре да се оправдаваш "че не си единствена", това не оправдава тази грубост и как да кажа.. надменност не е точната дума, лъхаща от постовете ти.
Човек разбира някои неща като му се обясни спокойно! Не е нужно да се използват обидни думи, хиляда удивителни и нагъл тон все едно човека е буболечка (говоря по принцип, не конкретно)
Въпреки че в повечето случаи имате право (всички, които така "отворено" пишете), аз не съм на мястото на автора на темата но чак аз се дразня каК сте си написали прекалено грубо мненията с някакъв императорски тон, навяващ "Колко зная аз, а ти колко си тъп, пуу"
Твърде много потребители пишат агресивно. На мен ми е кофти да чета такива постове. Грозно е. И говори зле за самите "творци" на тия постове. Дори да знаят много, почва да изглежда че не знаят кой знае колко, а само злобеят.
Надявам се да се приключи темата, нЕма лоши чуства, бях по-развълнувана в началото, но се радвам че спорът протече културно и човешки.![]()
Не се впрягай толкоз...катеричката й е обръсната...няма защо да се притеснявам защото знам..(игрички)Първоначално написано от jad3d
![]()
Да това ще го имам в предвид....ще тренирам..(хихихи) :P Та относно планирането..вие да не си помислихме че сме го планирали..аз просто ви казвам каде ще бъдем...Първоначално написано от the_hottie
ПП. Уважавам твоите мнения![]()
По леко със сополанковците.....Като не ти се пише гледай другите теми...Първоначално написано от baby_bitch
![]()
задължително презерватив
![]()
too i nova godina idvaПървоначално написано от jambo_bs
a po temata-spokoistvie se iziskva ot teb-za6tot ko ti se spe4e6 i tq te se spe4e sup mn i tpogava stava lo6o
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
hubavo e 4e imash polojitelni mislene 4e si4ko shte trugne kato po voda no se vnimavai shtoto i az bqh taka i pri mene purviq put ne se polu4i
neispolzvai alkohol nikakuv daje i 1 bira shtoto moje da ti izegrae losh nomer
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Прочети й приказка и заспивайте.
Не са важни годините а умът ти!Аз също съм на 15 и правя секс но съм доста запозната с всичко и мисля че знам във почти всяка една ситуация как да постъпя! Така че първо прочети доста за секса и тогава го практикуваи годините са без значение..(в повечето случаи)
Брей как се развиват днешните деца!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Деистваи нежно с проникването нека е бавно и полека да не стане така да и го пъхнеш изведнъж поле без да се притесняваш и сичко ще е тип топ![]()
![]()
![]()
I belive in love!!! {P}
Ох поредната милионна тема.. аман вечеПич има много такива теми вземи потърси и се поинтересувай... и по-добре...почети повечко...в сайтове които са направени специално за да обогатят... такива като теб.
хахаха първо.. не се праи в стая когато е пръв път.по добре навън след дискотека и алкохол. Така ако се изложите ще се изложите и двамата и няма да ви е срам толкова после. след тва ве4е ще е по лесноПървоначално написано от sFeRlinG
мисля,че сте малки за секс ама вие си знаете.после ще чакам да разказваш![]()
неска е било, а?? Как мина?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Abe i az kato bqh na 15 mi se otkri 6ansa da pravq seks s hubavo momi4e,po-golqmo ot men,ama az go propilqh i me e qd.Sega karam 17 i o6te sam si devstven,ne 4e me e sram,prosto ako ti se otkrie vazmojnost obmisli vsi4ko i deistvai vnimatelno,tva e
Еми . . просто трябва да я подготвиш.Тя трябва да е максимално възбудена и отпуснатаЛизанееее - това му е цаката =) И нежен!!!!!