Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
Не мога да разбера какво е това подготвяне, защо просто нещата да не си дойдат от самосебе си.И на 15 не сте ли малко малки за да правите секс, секса не е за деца, това е отговорност.

Предполагам си на 19-20. Както виждаш, нещата не се развиват особено цветущо със днешните тинейджъри.
И да, 15 години за теб са рано за правене на секс. Да! Отговорност е! Голяма, но имай в предвид, че това не им е в главата, отколкото това как ще се справят, представи си.

Лично за мен, 16 е перфектна възраст! Една година плюс или минус си е строго индивидуално, за хора, които знаят какво правят, с кой и т.н. Не после да се напълнят форумите с теми, съдържащи съжаления, че са го направили на 13-14....

Като се върна назад във времето......та на аз едва на 13 разбрах буквалното значение на думата 'секс' и подробностите му и то от къде? Не мислете от нашите, а именно от училище. А някои дори вече са си свършили работата, дето се вика - писнало им е да го правят.....

Всеки човек си е различен, но определено натиска от противоположния пол, при някои е 'основателната причина' за започване на половия живот, и то само при тези, които си нямат ни най-малка представа що за отговорност и най-вече риск е. Просто въпрос на любопитство е.
Хубаво е при тези, които сами са усетили, кога са готови за първия си път, избрали за човек, с който си имат доверие и не ако стане белята, момчето да се затрие в дън земя, както правят повечето БЕЗСРАМНИЦИ!!! 'Пуснали' семенце и айде, кой от къде е!' .....
Да подкрепям напълно! А на другото момиче ако си на 19 и имаш приятел от 5 години, едва ли си го направила на 18... незнам де така си мисля....