Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
Кой ти говори за мода!? Просто за мен секса е страст и щом и двамата го желаят и ако са сигурни, че искат да го направят и тн и тн защо да не го направят?
Защото са деца...
О, Боже, техна работа си е ве. "Не сте ли много малки..."
Ем, да, малки са, но после може и да не съжаляват. Освен това по-добре да го беше нахранила, отколкото като няква бабичка да скърцаш като грамофон "Не сте ли деца още, сексът е еди-кво-си"
Ти на колко си, 16? Много ли си голяма?

Не защитавам разхайтването, и аз мисля че "онези времена" са били много по-готини, ама почвам да се нервя на цялостната история в тоя форум - простотия до шия, разхайтеност (единия отбор) и ПСЕВДО морализъм. Най-вече псевдо, защото не сте толкова невинни и правилни. Но постоянно давате акъли и вече не е респектиращо, а дразнещо!

Наистина не е хубава картинката, че всеки бърза вече да се наебе, и на мен ми изглежда абсурдно тва да си представя човек на 15 години да си прави планове как ще си наебе приятелката в стаичка, ама не променяте нищо с тия мрънканици...

леле, как се дразня напоследък.. май ще ми идва.. никой да не го приема лично, просто мисля че размахването ви на пръст поучително няма никва основа и покритие..