Цитирай Първоначално написано от jghgh
Сори, не ти личи да си над 20. И айде стига преувеличения за 16 годишни с 2 аборта и т.н.

И защо ми изкарваш цитати на нЕкви, дето са ти похвалили някое мнение? И аз мога да изкарам не малко такива, ама защо ми е..

Не се мисля за голяма (или поне не много ), но просто вече се дразня на тоя цирк, на тая злоба и простотия, на надути хора дето си мислят че другите са по-тъпи от тях и т.н..
Точно скърцат като досадни грамофони и не обогатяват с нищо, само ръсят негативизъм.. и се правят на кой-знае-какво без особено покритие.

Нищо лично. Просто си нападателна и ми се струва без особен повод някак си.. Нещо като злобеене, ми дразнещо е. И си мисля че не особено основателно.

Знам че не живееш в миналия век.

И какво като съм нападателна?Да не съм единствена?Причината да нападам ето такива сополанковци като автора на темата е че преди години съседа ни който беше гинеколог правеше незаконни аборти в собствения си дом на такива 16-17 годишни момичета, след което изхвърляше банките в двора ни.Това го разбрах като бях на 12, виждала съм с очите си как влизат момичета в къщата му, даже телефонираше на майка ми за да й каже да погледне кой звъни на вратата му, за да не цъфне полицията в дома му!Майка ми знаеше какво върши и все пак си затваряше очите.Всичко е истина и съм се убедила с очите си, не пиша измислици за да си защитавам тезата.Извинявам се ако съм обидила или обиждам някого но това е реалност за някой хора.