Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
И какво като съм нападателна?Да не съм единствена?Причината да нападам ето такива сополанковци като автора на темата е че преди години съседа ни който беше гинеколог правеше незаконни аборти в собствения си дом на такива 16-17 годишни момичета, след което изхвърляше банките в двора ни.Това го разбрах като бях на 12, виждала съм с очите си как влизат момичета в къщата му, даже телефонираше на майка ми за да й каже да погледне кой звъни на вратата му, за да не цъфне полицията в дома му!Майка ми знаеше какво върши и все пак си затваряше очите.Всичко е истина и съм се убедила с очите си, не пиша измислици за да си защитавам тезата.Извинявам се ако съм обидила или обиждам някого но това е реалност за някой хора.
Добре, и аз не искам да се карам.
Само че според мен историите за децата, които неконтролируемо правят секс е малко преувеличена. Повечето от класа ми са девствени, и изобщо хората които познавам и които съм питала. Не върви чак толкова на зле новото поколение.

И не е добре да се оправдаваш "че не си единствена", това не оправдава тази грубост и как да кажа.. надменност не е точната дума, лъхаща от постовете ти.
Човек разбира някои неща като му се обясни спокойно! Не е нужно да се използват обидни думи, хиляда удивителни и нагъл тон все едно човека е буболечка (говоря по принцип, не конкретно)

Въпреки че в повечето случаи имате право (всички, които така "отворено" пишете), аз не съм на мястото на автора на темата но чак аз се дразня каК сте си написали прекалено грубо мненията с някакъв императорски тон, навяващ "Колко зная аз, а ти колко си тъп, пуу"

Твърде много потребители пишат агресивно. На мен ми е кофти да чета такива постове. Грозно е. И говори зле за самите "творци" на тия постове. Дори да знаят много, почва да изглежда че не знаят кой знае колко, а само злобеят.
Надявам се да се приключи темата, нЕма лоши чуства, бях по-развълнувана в началото, но се радвам че спорът протече културно и човешки.