Цитирай Първоначално написано от jghgh
Сори, не ти личи да си над 20. И айде стига преувеличения за 16 годишни с 2 аборта и т.н.

И защо ми изкарваш цитати на нЕкви, дето са ти похвалили някое мнение? И аз мога да изкарам не малко такива, ама защо ми е..

Не се мисля за голяма (или поне не много ), но просто вече се дразня на тоя цирк, на тая злоба и простотия, на надути хора дето си мислят че другите са по-тъпи от тях и т.н..
Точно скърцат като досадни грамофони и не обогатяват с нищо, само ръсят негативизъм.. и се правят на кой-знае-какво без особено покритие.

Нищо лично. Просто си нападателна и ми се струва без особен повод някак си.. Нещо като злобеене, ми дразнещо е. И си мисля че не особено основателно.

Знам че не живееш в миналия век.

Izvinqvam se za latinicata!

Sorka macka ama zemash mnogo da mi se povtarqsh v razlichni temi (nqkoi put i v ednakvi temi ama s drugi zaglaviq) zashto ne spresh s tvoite "spokoistviq" za tova che takuv bil sveta sega. Zamisli se spored tebe takuv li trqbva da bude ? Ne se zaqjdam s teb prosto si mi interesna kak se popadam na tvoi mneniq i vsichki sa absoliutno ednakvi, izkazani po drug nachin.

Po temata: Nqmam dumi... na moite godini chesno da ti kaja ne sum mislel i ne sum pravel takiva planove. Kato cqlo za sebe si moga da kaja che tursq liubovta vse oshte i moje bi zatova ne sum imal tvoeto mislene.
Ako mislish che na 15 mojesh istinski da obichash, radvam se za teb. No sega tova mejdu vas e vremenno i shte bude prosto sex i nishto poveche sled vreme shte go osuznaesh povqrvai Uspeh ti jelaq i pravi koeto spored teb e dobre, i ne se pritesnqvai ot tova faida nqma.