.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Басейнът и косата ..

През седмица имам плуване в даскало. По принцип много се радвам, защото преди съм живяла във Варна и морето много ми липсва. Вярно, че е по различно, но както и да е.. Но има един проблем. По принцип косата ми е здрава, жизнена, хидратирана ... Никога не съм имала проблеми с нея. Единствените неща, които съм ползвала досега са преса само за бретона и лак за коса. И много рядко малко топиране, ако е сплескана. Но откакто тръгнах на тоя басейн косата ми е ужасно суха и изтощена. Предполагам е от хлора във водата. Не мога да спра да ходя, задължително е. Някой ако може да ми препоръча някакъв продукт (но моля да знае от личен опит!). Аз позлвам професионален шампоан и имам спрей за коса за хидратиране, но не ми помагат особено. Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

значи майка ми понеже работи в хотел ииии една туристка и подари
    http://www.strawberrynet.com/images/...7853190727.jpg
    впръсква се преди и след като ходиш на плаж или басейн (специално заради хлора във водата ) иии от слънцето предпазва да не се изсушава косата ... само дето тая туристка е забравила да махне цената 23.70 лв. не знам къде се продава но потърси и дано има ефект защото не съм го пробвала само веднъж и косата ми стана страшно блестяща мн яко
    Make Some Noise ... ;]]]

Можеш да си вземеш шапка за плуване. Аз по принцип тренирам плуване и винаги съм със шапка, за да не ми се изтощава косата.А ако не искаш, прави повече подхранващи маски, използвай течни кристали. Това се сещам надявам се да съм помогнала

Супер фен Аватара на girl91
    Преди и аз ходих на плуване от училище, басейнът беше точно до училището. За косата изпозлвах шапка, не защото косата ми се увреждаше, а защото не исках да я мокря, особено зимата, когато е много студено... ако не съм си я изсушила много добре в бързината и ...
    Малко е смешно с нея, но косата ти нито се мокри,нито се уврежда от хлора.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Никой не носи шапка..Иначе досега да бях сложила. Ся ще кажете "Кво ти пука", ама на мен ми пука.. Ние там сме се събирали 4 класа наведнъж (той басейнът е достатъчно голям) и никой не слага шапка..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Никой не носи шапка..Иначе досега да бях сложила. Ся ще кажете "Кво ти пука", ама на мен ми пука.. Ние там сме се събирали 4 класа наведнъж (той басейнът е достатъчно голям) и никой не слага шапка..
    mi moje da gi ubedi6 i te da si slagat .Ama ne znam kak da izbegne6 izto6tavneto ako si bez 6apka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си