.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на girl4eety

да спра гримовете,пресите и т.н

Здравейте!виж те сега какво мисля да направя аз и ми кажете дали според вас ще е по-добре или няма да е добре,значи мисля от днес да спра да се гримирам,да слагам спирала,черен молив,крем,фдт и други щуротии по лицето,да не се лакирам - нито маникюр нито педикюр,да си "тровя" косата със сешоари преси и други глупости.Мисла , абе с 1 дума да не използвам по себе си нищо и така поне до към декември,вие какво мислите това дали ще е добре,че поне ще ми починат коса,лице,ръце,тяло и т.н.....е кажете си мнението по това което мисля да правя
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на mynichka
    е не всичко ..спри само фтд..и си слагай по рядко спиралка ..но без хубави нокти ..пфф не ! .. аз а косата ..ти пък баси и без сешоар ..стига стига
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    slagai krem.... do dekemvri ot styda kojata ti 6te stane prosto........... se pak styd vqt1r...tva vaji i za balsama za ystni.bez spirala i fon dio ten moje6...
    prosto izpolzvai bqla kozmetika i spri s dekorativnata.... kolkoto do manikiyra si slagai pne zazdravitel......i perfiyma ne spirai.tva e ina4e i bez se6oari razni moje,stiga pri4eskata ti da ne stane p1lna skr1b.......
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Е какво, аз лятото си излизам с мократа коса и от слънцето ми съхне много по-добре...
    Надали си на повече от 15-16 години, без грим надали ще изглеждаш по-зле.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

на 15 съм

мииии да ти кажа странно ми звучи да ги изключиш просто ей така защо реши да го направиш?А ако искаш кожата ти да почине като не я третираш до декември и като почнеш тогава пак да използваш козметика....не виждам смисъл да спираш после пак да почваш после евентуално пак да спреш

Ако до сега си ползвала всички тези продукти и процедури, според мен не е много добра идея от веднъж да спреш да ги ползваш. Рязкана променя никога не дава добър ефект, по-добре постепенно: първо спри ФДТ, после сенките, спиралата, молика и т.н.

Супер фен
    Град
    в килера
    Не спирай да ползваш сешоар и някакъв по-мазен крем, идва зима все пак. До вчера бях с 39 градуса температура, защото не си бях изсушила косата добре А иначе лятото аз не използвам сешоар, просто излизам за малко на слънце.
    А другите неща не са толкова нужни и нищо няма да ти стане ако ги спреш за известно време (а фон дьо тена може и завинаги).
    За ноктите можеш да ползваш заздравител или безцветен лак.

Да.. много добра идея.. И аз по съвет на причтелч ми спрях някои неща и сега съм по- доволна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Sofiq
    Според мен не е нужно да спираш всички продукти,които иэполэваш.Крем на лицето эащо да не си слагаш?Той не вреди.Гримовете щом искаш да ги спреш-спри ги.Но да не се окаже,че никой не може да те поэнае Аэ смисъл не намирам в това,но ти щом си си решила...късмет.Пресите и сешоара вече подкрепям да ги спреш.Особено,ако ги иэполэваш ежедневно.Поограничи честота на употреба.Мисля,че и това е достатъчно.Така или иначе до декември няма да полэваш нищо и след това 100% пак ще эапочнеш с пълна сила...файда-нулева.А и не се энае дали както сега си нахъсана,след две седмици или по-малко няма да ти секне меракът.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

В средновековието ли искаш да се върнеш ..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    slagai krem.... do dekemvri ot styda kojata ti 6te stane prosto........... se pak styd vqt1r...tva vaji i za balsama za ystni.bez spirala i fon dio ten moje6...
    prosto izpolzvai bqla kozmetika i spri s dekorativnata.... kolkoto do manikiyra si slagai pne zazdravitel......i perfiyma ne spirai.tva e ina4e i bez se6oari razni moje,stiga pri4eskata ti da ne stane p1lna skr1b.......
    +1

Е , надявам се няма да спреш необходими неща като маски, кремове за лице, както казаха по-горе балсам за устни и някакви такива елементарни грижи.И аз съм се замисляла да спра грима за малко- мисля, че би било доста полезно, особено за горките ми мигли, че направо ги боли сигурно от тая спирала...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не спирай крема за лице, лосиона за тяло и евентуално заздравителя за нокти. Те поддържат красотата.

Всичко от декоративната козметика можеш да прекъснеш. И ще е добре, да. Особено фон дьо тен, преса и черен молив

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не спирай всичко, използвай поне някои неща
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    пхаха кфо му е средновековното.. да бъдеш естествен ли ??
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

На 15 изобщо ФДТ не е трябвало да използваш досега, ти ще го спираш...
    Много добра идея е да се поспреш с ДЕКОРАТИВНАТА козметика + пресата за коса.
    Използвай кремчета за млада кожа, тоници, опитай се да направиш кожата си красива, а не да замазваш дефектите с ФДТ!

Re: да спра гримовете,пресите и т.н

Ami mn hubavo si go reshila da si pochinesh ot vsichkite himii i gluposti. I opredeleno te podkrepqm,zashtoto pri men ima strahoten efekt ot kakto sum sprqla da se macotq s fon dio ten (toi nai mn mi susipvashe kojata). No puk bash nishto da ne si pravish ne e hubavo. Ne zvuchi poddurjano. Bih ti preporuchala slednoto-pochni da izpolzvash bqla kozmetika,podhranvashti masla,maski,pilingi. Primerno noktite produljavash da si gi poddurjash,mojesh da si vzemesh nqkoi zazdravitelche za nokti da si gi podsilish (ako imash problem s tova). Chuvala sum strahotni mneniq za zazdravitelq Perfect 3v1 i si go kupih i ot edna sedmica se macotq i ima dobur efekt makar i za munichko vreme..
    Kosata kakto spomenah po gore moje da i slagash razlichni estestveni maski ot sorta na zehtin,masla ili domashnite recepti s qkica i tem podobni.. :P ima gi navsqkude takiva stiga da proqvish jelanie da se raztursish. Az sum taka ot okolo godina dve. A predi naistina mnogo se grimirah i glasqh. Sega se chuvstvam strashno grimirana kato si sloja ruj i cheren moliv :P no useshtaneto e strahotno prosto si mn po estestvena i svikvash s tova koeto si,s nachina po koito naistina izglejdash.
    Hubavo si si reshila no produljavai da se grijish za sebe si,no po estestven nachin.
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Определено не спирай да използваш сешоара.Все пак идва зима,косата не съхне толкова бързо както през лятото,а и ако стоиш с мокра коса има голяма вероятност да се настинеш.
    Също така продължавай да позваш някакъв крем за лице и лосион за тяло,тъй като при този студ кожата доста се изсушава.
    Що се онася до грима,най-добре напълно забрави за ФДТ и сенките.Балсам или гланц и спирала са напълно достатъчни .

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    И кво-ако не се гримира е старомодна?!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Важното е да се чувстваш добре в кожата си ;].Предлагам ти да не спираш гримовете (освен фдт), а да увеличиш двойно грижите за тялото и лицето си.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Някой по-горе беше казал "Защо да спираш използването им, след като ще започнеш с пълна сила след определения срок?..." И беше прав. То че ще е почивка, почивка ще е. И все пак, ако после ще започнеш отново по същия начин няма да има смисисъл.
    Иначе не спирай крема за лице и ръце, лосиона за тяло и балсама за устни. Пресата я спирай, но не излизай с мокра коса и не я оставяй да съхне на студено. Маникюрът и педикюрът също трябва да си ги поддържаш. Много е грозно с неподдържани нокти. Не е нужно да слагаш лак, може просто заздравител. Фон дьо тен... Няма никакъв смисъл. Ако нямаш пъпки и го слагаш просто ей така, го спирай. Ако имаш пъпки пак го спирай, защото той още повече влошава положението. Спирала, молив... Няма нужда, освен, ако не отиваш някъде специално. Сенки и руж също.
    Успех!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    то не е град,а джунгла...
    аз лично бих спряла с цигарите и пиенето, не с лака за нокти.
    ако залагаш на водата, чистия въздух, качествената храна, необходимото движение и т.н. няма да сбъркаш

благодаря много на всички за сега посмирам малко със фдт и пресата дано да се получи , ще послушам съвета ви и няма да спирам крем за лице и балсам за устни,но опр.ще спра фдт и пресата за известно време

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от albb
    мииии да ти кажа странно ми звучи да ги изключиш просто ей така защо реши да го направиш?А ако искаш кожата ти да почине като не я третираш до декември и като почнеш тогава пак да използваш козметика....не виждам смисъл да спираш после пак да почваш после евентуално пак да спреш
    in defense of our dreams...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си