- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за мацките:тип бельо
та кой ви е най удобен,кой най мн носите и от кой най мн имате![]()
Прашките са ми най-удобни и най-често тях нося
Боксерки нося само като съм неразположена.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Боксерки...винаги.![]()
Има суупер много такива теми!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
i a3Първоначално написано от _Kristin_
![]()
![]()
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
А ве забелязъл съм, че бикини, гащи, кюлоти и т.н. носят по-залюханите женски, по-така смотлите за мен. Това са мои наблюдения де. Може да са съвпадения просто. Нищо лично![]()
Ама моята шпага е капризна :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
бикини - когато имам физе щото ако съм с прашки ми е неудобно да се нагиза с поглугол гъз пред всички,а анцунга ми е лепнат така че и боксерки не стават.Нося и в МЦ
иначе другите типове![]()
Определено харесвам прашката...много по добре ми седи на задника.Боксерки когато спя или когато съм неразположена!
прашки...боксерки само вечер..и когато съм неразположена..иначе не ми са удобни![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Нося всички видове от изброените,защото знам как да си избера най-красивите и сексинезависимо дали са прашки или бикини!
![]()
За мен прашките са си били и си остават най-удобни
С прашки се чувствам найкомфортно!
А пък боксерки използвам когато съм неразположена
боксерки по-удобни са ми
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
прашки и боксерки :P
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Боксерки или прашки. Според настроението.
Зависи от вкуса на жената. Общо взето от всичко може да си избереш секси модели.
Хах не мисля така. Всеки носи каквото му е по-удобно. Аз гласувах за бикини, но нося и всичко другоПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Прашките не ги харесвам особенно и рядко нося
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Бикините не са за "залюханите" жени . Има супер секси бикини , не пликчета или килоти, а съвсем женствено бельо. Аз нося прашки и бикини най-вече.
az nosq vsi4ko.. kato po4nem ot pra6ki minem prez bokserki , kiloti ... i taka natatuk ... zavisi ot nastroenieto mi .. i s kvi dunki sum... 6toto ako sum s isulenite (kakto obiknoveno) nemoga da nosq pra6ki.. 6toto celiq mi zadnik e otvunka...
Напротив.Първоначално написано от scoobydors
Бикини и т.н. носят практичните хора... а практичните са някакви смотльовци. Мое мнение де![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮