Първоначално написано от
yeti
Вие сте много гади. Вместо да обясните на детето, че този които и го е казал е в голяма грешка. Вие кво ? Спуквате детето от ебавки. Немам думи!!!!
И аз нямам, но тук всеки има огромно самочувствие, а не се види че е само една мизерна крачка пред тъпаците, на които се смее.
Според мен един незапознат човек (необразован звучи прекалено гадно) би стоплил много повече за кво става въпрос, ако му се каже спокойно че греши и му се обясни как стоят нещата. С обиди нищо не се постига, само ядосвате човека и не му помагате.
Когато се прави секс без презерватив шанса да се изхвърли в теб и да забременееш не е малък. Още повече че когато жената е отгоре (поза ездачка) членът прониква много по-надълбоко във влагалището на жената, и ако еякулира вътре (изпразни се) шанса изобщо не е малък. Също така не мисля че гравитацията има нещо общо, риск от бременност има във всяка поза без презерватив. Друг е въпроса, какъв късмет ще имаш ти. Все пак всички знаем че много двойки се опитват да забременеят, но не им се получава колкото и да пробват.
Както и да е, ти си ползвай презервативи.