.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    Blagovo

Много съм объркана

лирчко започна така запознах ме се да кажем в skype след тола излязохме вечерта аз той и кучето му (миси) и си говорихме съвсем обикновенни неща и изведнъж кучето му ни овърза и аз паднах в обятията му и ме хвана срам и продължихме разходката си ... след това седнахме на една пейка и той си сложи ръката зад мен смисал прегърна ме и аз мн се и доиде момента кога то да ме целуне и тои посегна и аз за да отбия номера казах хубава шапка глупаво е но какво да направя и той каза за това съм си я купил и не след дълго го целунах и кучето зе да се обайда а преди това той каза чр тя никога не е лаяла..и каза миси започва да ревнува .... и нз за какво стака ка въпрос и той каза че не бил срамежлив и мойел да лъже всяко момиче в очите и от тогава това ми е в главата след това на профила на скахпа му пишеше мое щастие къде си ти стоя там поне 3 дни и след това пак излязохме катф ие прибрах на профила на скайпа му пишеше "имам чувството ,че ще падка от два мн високи стола " и това седе с дни и аз се отчаях ,но си мълчах ...сега ме търси и аз мн се радла; ,но не се излизали скоро и тези мисли ме измъчват и нз какво да правя

Град
    Ямбол
    Абе дечица, научете се да пишете.
    Как да ви помагаме като не можем да ви разберем писанията...

П.П. Редактирай го малко, че не разбрах почти нищо.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Как очакваш да екстраполирам някаква информация от тази редица от букви?
    Просто веднага ти става ясно за каква лигла става въпрос...

Град
    Targovishte
    просто момчето явно се опитва да върти 2 мацки поне до колкото разбрах
    Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

Цитирай Първоначално написано от lady_starlight
    +1 i az do tolkova go de6ifrirah 6oto dva golemi stola qsnyyyy na4i varti dve mai nZ moje bi

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Малеее,баси цапаницата бе.
    Какво е това жалко подобие на писане бе?Ти неграмотна ли си?Чужденка ли си?Какво си?

Напиши го по-четливо все пак няма да се зверим и да се опитваме да прочетем едно изречение с 100 грешки!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ako ne si sviknala na kirilica po dobre da be6e pisala na latinec no bez gre6ki otkolkoto na toz tvoq ezik
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Пловдив
    бляя добре че в класа ми има неграмотни та г/д разбрах за кво стаа дума...
    та в крайна сметка чвно пича се занимава с 2 мадами...нз може 1та да си ти...
    и бтв бъди малко нахална бе...аз ако видя нещо на скайп или някаде др и тва ми е направило впечатление веднага питам

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми питай го Може и да има още някоя...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    The Sky
    Тц тц.. излизате, целувате се и после той пише тези неща на профила си и ти си мълчиш... Питай го, миличка

Град
    Paradise
    Ами има две момичета (двата стола) а и той ти го е намекнал: Казал е, че може да излъже всяко момиче. Един вид те е подготвил, че ще те излъже. Питай го. Ако наистина има друга, бий му един шут в топките и дим да те няма.

Ми какво да правиш, какво да правиш... Научи се да пишеш, понеже не разбрах почти нищо.
    Щом твърди, че ще падне от 2 стола на земята, значи, че има и друга. Толкова ли е трудно да се сетиш сама. Прави от тук на сетне, каквото искаш. Само знай, че не си единствена.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Между другото и при мене не съм единствена... Моя пък бил изправен пред много труден избор... И ся ши съ боряяя... Мисля, че знам коя е другата претендентка и ше й издера лицето0...
    ElinoOor

Това с кучето и каишката не знам от кой филм беше, ама помоли тоя пич да ти вземе една книжка с граматиката родна.. няма да ти е излишен.Според мен момчето си ви гаври (колкото и да сте) и му е през "дюкяна" за вас.Have a nice party!

А може би просто е сваляч...
    Или пък ти си на 13,той на 16 да речем и е видял,че си малка и ще му вярваш ии....решил да си пробва късмета с повече мацки.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Между другото и при мене не съм единствена... Моя пък бил изправен пред много труден избор... И ся ши съ боряяя... Мисля, че знам коя е другата претендентка и ше й издера лицето0...
    6to p1k neinite.ako ne si gadje s nego zna4i tq ne ti go otm1kva. po skoro izderi negovoto 4e te razigrava
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Blagovo
    izvinqvam se za greshkite v gramatikata ,no ne sma sviknala da pisha na kirilica i drugoto e ,che znam che ima drugo vyprosat beshe kakvo da pravq s nego ne da mi kazvate neshta ,koito znam

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Това с кучето и каишката не знам от кой филм беше, ама помоли тоя пич да ти вземе една книжка с граматиката родна.. няма да ти е излишен.Според мен момчето си ви гаври (колкото и да сте) и му е през "дюкяна" за вас.Have a nice party!
    Много точно изказване!

МИла ако си седиш вкъщи и се чудиш нищо няма да стане!Най-добре е да излезеш с момчето и да си погожорите катп възрастни хора,попитай го всичко къде те тревожи без да се притесняваш от нищо!Бъди смела ме се крии във вас ,а потърси отговор на всички въпроси където се въртят в главата ти!Успех
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Цитирай Първоначално написано от lady_starlight
    +1245112

Град
    РЮАР
    leleeeeeeeeei тоя голем playboy ш'е дойде....

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    leleeeeeeeeei тоя голем playboy ш'е дойде....
    Аз пък не разбрах нищо ... от цялата история ... ама .. щом казваш .. съгласна съм с теб
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от djessy
    izvinqvam se za greshkite v gramatikata ,no ne sma sviknala da pisha na kirilica i drugoto e ,che znam che ima drugo vyprosat beshe kakvo da pravq s nego ne da mi kazvate neshta ,koito znam
    Ми след като знаеш, че има друга защо не си го споменала в началото? Изписа се една страница безсмислено. Ти си си виновна - след като знаеш, че има друга защо му даваш шансове, целуваш то и му показваш, че едва ли не си готава да клекнеш пред него. На твое място щях да поговоря с него много сериозно и то на 4 очи, а не по скайп, да го попитам какво мисли, че ще се получи между нас или по-скоро какво иска да се получи и съвсем директно да му заявя да избира или аз, или тя. Той в момента си ви врътка и двете, защо му позволяваш? Не знам в действителност как се държиш с него, но по поста ти предполагам, че си адски мила и му показваш, че едва ли не не ти пука, че ви върти и двете... Вземи стегни юздите и си кажи тежката дума, не му позволявай да ви разиграва и теб, и другото момиче.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Blagovo
    PeopleAlwaysLeave
    znae6 li kakvo mno di prav/a tvyrde milo se dyrja , no tova e za6toto zapo4nah mn da go haresvam a ot na4aloto mi be6e bezrazli4no i ne iskam da go zagubq i mai 6te e nai dobre da se jertvam taka pone 6te razbera dali toi vyob6te se interesuva i mu puka za men ili mu e citiram"prez dukqna"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си