- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм объркана
лирчко започна така запознах ме се да кажем в skype след тола излязохме вечерта аз той и кучето му (миси) и си говорихме съвсем обикновенни неща и изведнъж кучето му ни овърза и аз паднах в обятията му и ме хвана срам и продължихме разходката си ... след това седнахме на една пейка и той си сложи ръката зад мен смисал прегърна ме и аз мн сеи доиде момента кога то да ме целуне и тои посегна и аз за да отбия номера казах хубава шапка глупаво е но какво да направя и той каза за това съм си я купил и не след дълго го целунах и кучето зе да се обайда а преди това той каза чр тя никога не е лаяла..и каза миси започва да ревнува .... и нз за какво стака ка въпрос и той каза че не бил срамежлив и мойел да лъже всяко момиче в очите и от тогава това ми е в главата след това на профила на скахпа му пишеше мое щастие къде си ти стоя там поне 3 дни и след това пак излязохме катф ие прибрах на профила на скайпа му пишеше "имам чувството ,че ще падка от два мн високи стола " и това седе с дни и аз се отчаях ,но си мълчах ...сега ме търси и аз мн се радла; ,но не се излизали скоро и тези мисли ме измъчват и нз какво да правя
![]()
Абе дечица, научете се да пишете.
Как да ви помагаме като не можем да ви разберем писанията...![]()
П.П. Редактирай го малко, че не разбрах почти нищо.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Как очакваш да екстраполирам някаква информация от тази редица от букви?
Просто веднага ти става ясно за каква лигла става въпрос...
просто момчето явно се опитва да върти 2 мацкипоне до колкото разбрах
![]()
Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.
+1 i az do tolkova go de6ifrirahПървоначално написано от lady_starlight
6oto dva golemi stola qsnyyyy na4i varti dve mai nZ
moje bi
Малеее,баси цапаницата бе.
Какво е това жалко подобие на писане бе?Ти неграмотна ли си?Чужденка ли си?Какво си?
Напиши го по-четливо все пак няма да се зверим и да се опитваме да прочетем едно изречение с 100 грешки!![]()
![]()
![]()
ako ne si sviknala na kirilica po dobre da be6e pisala na latinec no bez gre6ki otkolkoto na toz tvoq ezik
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
бляя добре че в класа ми има неграмотни та г/д разбрах за кво стаа дума...
та в крайна сметка чвно пича се занимава с 2 мадами...нз може 1та да си ти...
и бтв бъди малко нахална бе...аз ако видя нещо на скайп или някаде др и тва ми е направило впечатление веднага питам![]()
Еми питай гоМоже и да има още някоя...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Тц тц.. излизате, целувате се и после той пише тези неща на профила си и ти си мълчиш... Питай го, миличка![]()
Ами има две момичета (двата стола) а и той ти го е намекнал: Казал е, че може да излъже всяко момиче. Един вид те е подготвил, че ще те излъже. Питай го. Ако наистина има друга, бий му един шут в топките и дим да те няма.
Ми какво да правиш, какво да правиш... Научи се да пишеш, понеже не разбрах почти нищо.
Щом твърди, че ще падне от 2 стола на земята, значи, че има и друга. Толкова ли е трудно да се сетиш сама. Прави от тук на сетне, каквото искаш. Само знай, че не си единствена.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Това с кучето и каишката не знам от кой филм беше, ама помоли тоя пич да ти вземе една книжка с граматиката родна.. няма да ти е излишен.Според мен момчето си ви гаври (колкото и да сте) и му е през "дюкяна" за вас.Have a nice party!
А може би просто е сваляч...
Или пък ти си на 13,той на 16 да речем и е видял,че си малка и ще му вярваш ии....решил да си пробва късмета с повече мацки.
6to p1k neinite.ako ne si gadje s nego zna4i tq ne ti go otm1kva. po skoro izderi negovoto 4e te razigravaПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
izvinqvam se za greshkite v gramatikata ,no ne sma sviknala da pisha na kirilicai drugoto e ,che znam che ima drugo vyprosat beshe kakvo da pravq s nego ne da mi kazvate neshta ,koito znam
![]()
Много точно изказване!Първоначално написано от ImmortalForever
МИла ако си седиш вкъщи и се чудиш нищо няма да стане!Най-добре е да излезеш с момчето и да си погожорите катп възрастни хора,попитай го всичко къде те тревожи без да се притесняваш от нищо!Бъди смела ме се крии във вас ,а потърси отговор на всички въпроси където се въртят в главата ти!Успех
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
+1245112Първоначално написано от lady_starlight
Аз пък не разбрах нищо ... от цялата история ... ама .. щом казваш .. съгласна съм с тебПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ми след като знаеш, че има друга защо не си го споменала в началото? Изписа се една страница безсмислено. Ти си си виновна - след като знаеш, че има друга защо му даваш шансове, целуваш то и му показваш, че едва ли не си готава да клекнеш пред него. На твое място щях да поговоря с него много сериозно и то на 4 очи, а не по скайп, да го попитам какво мисли, че ще се получи между нас или по-скоро какво иска да се получи и съвсем директно да му заявя да избира или аз, или тя. Той в момента си ви врътка и двете, защо му позволяваш? Не знам в действителност как се държиш с него, но по поста ти предполагам, че си адски мила и му показваш, че едва ли не не ти пука, че ви върти и двете... Вземи стегни юздите и си кажи тежката дума, не му позволявай да ви разиграва и теб, и другото момиче.Първоначално написано от djessy
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
PeopleAlwaysLeave
znae6 li kakvo mno di prav/a tvyrde milo se dyrja , no tova e za6toto zapo4nah mn da go haresvam a ot na4aloto mi be6e bezrazli4no i ne iskam da go zagubq i mai 6te e nai dobre da se jertvam taka pone 6te razbera dali toi vyob6te se interesuva i mu puka za men ili mu e citiram"prez dukqna"