- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите на Хелоуин?
побъркаха ви шибаните американци..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Дадохте ми идея за домашно мръснишко парти![]()
едва ли ще празнувам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз пък имам рожен ден на 31 октомври![]()
значи ще празнувам..иначе миналата година в даскало имаше доста странно облечени индивиди![]()
и все пак не смятам, че тази година ще ги пуснат в даскало без униформи..
абе вие прости ли сте това е само в америка...
не е само в Америка, защото е католически празник и празнуват всички католици по светаПървоначално написано от Darkkiss
но Америка пак го изопачава с филмите си и сега всяко второ пишлеме ще тръгне да чука по вратите, облечено в някви странни парцали, за да иска бонбони
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Деба и тъпия празник американски и него ли почнахте да празнувате ? Що не празнувате 4ти Юли ден на независимоста на Америка ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
И тази ли американска простотия тръгнахме да копираме,нищо няма да правя ,ден като ден.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от jghgh
Мн праилно кфо кат не е български празник?!?За тфа да немоеме да празнуваме и се кефи на макс?На хорцата им се купонясва бе и с тфа даск само чакаме някой купон...пфф и вие едни-един живот се живее треа да е на МАКС![]()
Не празнувам нищо освен, рожденни дни и Нова Година!!!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
една добра идеяПървоначално написано от the_hottie
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
супер много преувеличавашПървоначално написано от _SL_
хората, които го празнувам(е) не са (и респективно не сме) нито набожни, нито анти-българи, както вече се бях изразила...
в България засега не съм видяла къща украсена с тикви и лампички и фенери, просто се събираме да порнем и да се забавляваме
хората го правят за купона
никой не се вживява в религии, нито си мисли че гони зли духове, просто простеем, което в крайна сметка не е чак толкова лошо
защото и аз много мразя, аам чак пък толкова : ) за всяко нещо мога да седна и да мрънкам, а дефакто нито да ме дразни, нито да ми пречи по някакъв начин
хората се събират ей-така за веселието, и най-вече защото човека е социално животно, колкото и някои хора да работят против този факт (прилагайки "методи" на себе си, които не са успешни, само го потискат)
ии както и да е, само исках да си кажа.
някой да е звънял у вас да иска бонбони?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
празнувам го когато съм в настроение. тая година няма да съм.
еми не се вживява никой именно защото тъпите им филми толкова са го изкривили че вече няма нищо общо с религията имПървоначално написано от jghgh
а това си е точно католически празник
намерили са в него нещо по-необичайно и ааайде..
на мен никой не ми е звънял на вратата, защото повечето хора които живеят тук са пенсионери, а останалите са под 6 години
а да не споменавам че звънне ли ми някой за подобно нещо ще му навра шарените парцали във всяка една възможна дупка по тялото
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз пък ще съм на хелоуин парти с хубава музика,на което никой няма да празнува хелоуин.
Просто за забавата,танците и алкохола.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Сигурно на кино, за да гледам SAW 5.![]()
What you give is what you get!
Май си се уплашила още преди да си го изгедала...Първоначално написано от Desi_etnies
Ми като знам на колко години е нищо чудно да се е уплашила!
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
В мойто даскало се очертава да има купон. Май там ще ходя.
mindscan
ъм... нищо?
вярно... на екскурзия съм => някакво парти
ще прекарам Хелоин с амфет и гъби, с коланасса че се изгустираме![]()